EuroSwap EDEX: Een Wereldwijd Crypto Project

Wenen, Oostenrijk, 23 Nov 2021, het Europese Crypto project EuroSwap EDEX heeft met succes de eerste fase van Priority Session afgesloten en is het naar de tweede fase overgegaan. Het project heeft al vanaf het begin aandacht getrokken omwille van hun prospectieve idee en praktische technologie. De ontwikkelaars van het project zijn klaar om aan het team voor te leggen en de volgende grote stappen aan te kondigen. En dit voorbeeld van gefaseerde ontwikkeling toont een uitstekende efficiëntie.

Tweede Fase van Priority Session

Het is de moeite waard om te beginnen met het feit dat weinig projecten, helaas, genieten van de voordelen van Priority Session. Dit is de meest gunstige fase van ontwikkeling voor vroege investeerders, die geleidelijk het project onthullen en persoonlijke voordelen geven aan de eerste tokens houders. EuroSwap EDEX heeft deze kans volledig benut.

In de eerste fase heeft Euroswap de werktechnologie en de MVP van het project geïntroduceerd, en ook een officiële wisselaar op het eerste paar BUSD / EDEX gelanceerd. In de tweede fase zullen de ontwikkelaars de betrouwbaarheid van het project benadrukken. Het project heeft al de presentatie van het team aangekondigd, notering op Coinmarketcap Calendars en CoingEcko, evenals partnerschappen met grote marketingbedrijven. Deze fase zal ook lang duren, waarna de prijs weer X2 zal stijgen. In dit stadium hebben beleggers de mogelijkheid om in de Priority-lijsten te komen voor de meest gunstige voorwaarden.

De koers van Tokyna EDEX is nu 0.02 EUR (0.0232 BUSD). Minimum investeringsbedrag – 499 EUR (576 BUSD). Maximum – 74.900 EUR (86.500 BUSD, dat is iets meer dan 1% van de gehele EDEX 746.000.000 tokens. De investering van meer dan 10.000 BUSD wordt aangemoedigd met een extra 5%. Ontwikkelaars melden ook dat Priority Session vroegtijdig kan sluiten als gevolg van een grote opwinding. Terwijl in de vervaldatum Deze fase is aangegeven op 4 december 2021.

Waarom spreekt iedereen nu over EUROSWAP EDEX?

EuroSwap – European Decentral Crypto Exchange is de eerste Europese DEX met binding aan de euro valuta gateways. Dit project trekt in de eerste plaats investeerders aan, die het mogelijk maken om crypto voor de euro te kopen en verkopen op een volledig gedecentraliseerde beurs. Beleggers die deelnemen aan de vroege verkoop begrijpen dat EDEX tokens een veel groter potentieel hebben dan de “keuken” tokens PancakeSwap, BakerySwap, BurgerSwap en de rest. Want hier onthullen ontwikkelaars het potentieel van de continentale beurs voor het direct beoogde doel.

EuroSwap is also a secret partner of a global European crypto initiative and even the ECB. In addition, according to the statements of developers, their main partner in the creation of a fate euro gateway will be payment systems according to Visa. And this all attracts crypto investors to fill their portfolio with EDEX tokens, so such excitement arose around the project.

Hoe krijg ik de kans om een EDEX-token te kopen op de huidige Priority Session?

De huidige fase van Tokenceyl is de Priority Session, waarop kopers de grootste voordelen en prijs- en onderhoudskosten ontvangen. Deze vroege investeerders krijgen bijvoorbeeld persoonlijke ondersteuning, die zal worden ontnomen aan kopers die na de Priority Session naar het project zullen komen. U krijgt ook de kans om 1 EDEX te kopen tegen een prijs van 0,02 euro (0,0232 BUSD). De totale EuroSwap-uitgifte bedraagt 746.000.000 EDEX, wat gelijk is aan het aantal van alle inwoners in Europa. Dat wil zeggen dat in potentie elke Europeaan ten minste één EuroSwap-token kan bezitten. U kunt deelnemen aan de vervroegde verkoop van EDEX token op de officiële website euroswap.io of met de hulp van de manager in de officiële bot Telegram.

Vorige week lanceerden de ontwikkelaars van EuroSwap een automatische uitwisseling voor het eerste cryptopaar van BUSD / EDEX. Dit bewijst de prestaties van de technologie en stelt vroege investeerders in staat om een aankoop te doen in minder dan een minuut. U hoeft alleen uw Metamask- of Trust Wallet-portemonnee aan te sluiten, het gewenste bedrag te kiezen en een aankoop te doen met de minimale commissie.

Het EDEX token wordt ondersteund door de kapitalisatie in de digitale markt, evenals de mechanismen voor het verdienen van een gedecentraliseerde uitwisseling – EuroSwap zal eerst verdienen op provisies 0,03% van elke transactie in cryptocurrency en 0,8% bij de handel in cryptocurrencies met een lot euro. Zo wordt het project winstgevend, en de kapitalisatie groeit als het product en de totale vector van Europa in de richting van Crypto. EDEX geeft zijn houders het recht op eigendom van de belangen van de intellectuele en commerciële eigendom van het EUROPEAN DECENTRAL CRYPTO EXCHANGE project. Dit betekent dat door EDEX te kopen, u een digitale obligatie koopt, die u eigendom en deelname in de winsten van Euroswap garandeert.

Volg de EuroSwap-updates op de officiële communitykanalen in de sociale netwerken Telegram en Twitter.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.