FinancePR.com: Promoot financiële diensten

FinancePR.com introduceert voor de fintech sector en de financiële dienstverlening een nieuw financieel PR-bureau. 

FinancePR.com werd gelanceerd door een groep met kennis van de financiële marketing industrie, en breidt het assortiment internationaal uit, waaronder Nederland en België. 

FinancePR.com levert financiële en fintech marketingdiensten voor de volgende oplossingen:

  • Financiële PR distributie
  • Media en journalisten outreach 
  • Performance marketing campagnes
  • Gesponsorde advertorials en nieuws features
  • Interview pitches met mede-oprichters en CEO’s
  • Banneradvertenties op ons partnernetwerk
  • Sociale media en influencer marketing
  • SEO marketing

FinancePR.com vindt zijn klanten onder startups in de Fintech sector, Blockchain bedrijven, online banken, aandelen apps, EFT-aanbieders, platformen voor vermogensbeheer en meer. 

FinancePR.com streeft naar prestigieuze opbrengsten en bereik voor de financiële dienstverlening en Fintech startups. Voorgaande PR-campagnes en case studies omvatten artikelen die uitgebracht zijn in de Financial Times, Business Insider, Nasdaq, ETFTrends, Yahoo Finance en meer. 

Cliënten waarvoor er campagnes gerealiseerd zijn onder andere grote namen in de Fintech sector waaronder eToro, capital.com, Revolut en binance.com 

PR- en marketingcampagnes zullen beschikbaar zijn in een scala van talen en landen, waaronder Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Scandinavië en meer.

Adam Grunwerg, mede-oprichter van FinancePR.com

We zijn zeer verheugd om onze financiële marketingdiensten te lanceren en uit te breiden naar het publiek. We hebben jarenlange ervaring met performance marketing en het in-house uitvoeren van PR-campagnes. Nu gaan we deze diensten leveren aan ‘s werelds grootste merken.”

De financiële dienstverlenings- en Fintech markt groeit sneller dan ooit tevoren met producten zoals ETF’s, Robo Adviseurs, innovatieve Online Banken en Blockchain toepassingen die de vorm van de industrie veranderen. Wat wij gaan doen is een service bieden die zich nadrukkelijk toelegt op deze producten en ze verbindt met vooraanstaande uitgevers, media en andere nieuwsbronnen. We vinden dat de huidige bureaus die zich op deze industrie richten beperkt zijn en willen een toonaangevende oplossing bieden.

Bezoek FinancePR

Over FinancePR.com

FinancePR.com, opgericht in 2021, is een PR- en marketingbureau voor financiële diensten dat zich richt op de groeiende Fintech- en financiële sector.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.