Handelaar die 2023 uitbraak voorspelde, toont zeer optimistische houding

De anonieme handelaar genaamd DonAlt, die eerder in 2022 nauwkeurig de bodem van Bitcoin wist te voorspellen, heeft op basis van de grafiek een zeer positieve kijk op de toekomst. DonAlt deelt met zijn 473.500 volgers op Twitter dat hij gelooft dat Bitcoin binnenkort mogelijk met 32 procent kan stijgen ten opzichte van de huidige waarde van 28.586 dollar.

Krachtig, ondanks negatieve ontwikkelingen

In een recente analyse benadrukt DonAlt dat Bitcoin volgens hem momenteel sterk staat, zelfs te midden van diverse negatieve ontwikkelingen in de industrie. Hij merkt op: “Al met al ziet het er op dit moment buitengewoon positief uit. Het is opvallend hoe de negatieve berichten van de afgelopen week en de paniek op Twitter zich niet weerspiegelen in de grafiek. Dit toont aan dat de meeste mensen te veel op de details inzoomen,” aldus DonAlt.

Op dit moment is de belangrijkste structuur degene die we hebben vastgesteld in reactie op het Binance FUD. Als we deze verliezen, zou dat de eerste keer zijn tijdens deze rally dat de koersdaling als gevolg van slecht nieuws wordt doorbroken. Dat zou voor mij voldoende zijn om te denken dat de koers voorlopig zal stabiliseren. Zolang deze standhoudt? Alleen omhoog— DonAlt (@CryptoDonAlt) 30 maart 2023

Hij richt zich voornamelijk op de lange termijn en laat zich niet leiden door het korte termijn sentiment, wat in de volatiele Bitcoin-markt zeer bedrieglijk kan zijn. Alleen ernstige problemen met Binance, met betrekking tot de zaak bij de Commodity Futures Trading Commission (CFTC), kunnen volgens DonAlt de markt negatief beïnvloeden. Tot die tijd is hij echter positief gestemd en gelooft hij dat Bitcoin minstens de koers van 26.500 dollar moet behouden om het positieve momentum vast te houden.

Koersdoel van 37.700 dollar voor Bitcoin

DonAlt heeft zijn oog op een koers van 37.700 dollar voor Bitcoin, maar erkent dat de eerste belangrijke weerstand zich bevindt op 28.900 dollar, wat nog aanzienlijk verwijderd is van het doel van 40.000 dollar.

De initiële steun wordt gezien bij 28.000 dollar. Als deze steun doorbroken wordt, acht hij het mogelijk dat de koers kan dalen naar 25.200 dollar. Dit zou voor hem een tijdelijke stop kunnen betekenen voor het positieve momentum van Bitcoin.

Bij een nieuwe opwaartse beweging heeft hij zijn zinnen gezet op een koers van 37.700 dollar. Dit zou een geweldige ontwikkeling zijn voor Bitcoin, maar dit doel is nog ver weg. Eerst moet de koers met overtuiging de 30.000 dollar doorbreken, waar de bulls al geruime tijd op hopen.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.