Investeringsmaatschappij Stone Ridge lanceert versnellingsprogramma voor Bitcoin Lightning Network-startups

Stone Ridge, het moederbedrijf van Bitcoin-onderneming NYDIG, introduceert een innovatief startup versnellingsprogramma gericht op het Bitcoin Lightning Network en het Taro-protocol. Het Taro-protocol, dat opereert binnen het Lightning Network, maakt het mogelijk om stablecoins en andere tokens te gebruiken op het Bitcoin-netwerk.

Acht weken durend programma

De versneller omvat een intensief acht weken durend traject, waarin geselecteerde oprichters en startup-teams van over de hele wereld naar New York worden gebracht. De kosten voor verblijf en reis worden vergoed. De geselecteerde teams ontvangen een startinvestering van $250.000. Uiteindelijk zal een speciaal jurypanel één team selecteren om aan het einde van elk programma een extra kapitaalinjectie van $500.000 te ontvangen tijdens een demonstratiedag.

Samenwerking met experts

De oprichters zullen nauw samenwerken met experts van Wolf, Stone Ridge, NYDIG en andere partners. Ze krijgen niet alleen financiële ondersteuning, maar ook persoonlijke begeleiding en toegang tot specialisten op het gebied van bitcoin, cryptografie, regulering, techniek, merkontwikkeling, marketing, verkoop en meer.— Kelly Brewster (@kbbrewster) 26 oktober 2022

Regelmatig programma

Het programma zal vier keer per jaar plaatsvinden en inschrijvingen voor de eerste editie zijn nu geopend. De inaugurele sessie wordt gepland voor april 2023. Kelly Brewster, CEO van het nieuwe initiatief “In Wolf’s Clothing,” benadrukt de waarde van individuele begeleiding en toegang tot diverse experts als belangrijke voordelen van het programma.

Groeikracht van Lightning Network

Het Lightning Network, een tweede laag bovenop Bitcoin, is ontworpen om het netwerk uiteindelijk te schalen naar miljarden gebruikers. De toewijding van Stone Ridge om kapitaal beschikbaar te stellen voor Lightning-startups is van groot belang. Het Lightning Network laat nu al indrukwekkende groei zien, met een voortdurende toename in netwerkcapaciteit.

Onlangs is de netwerkcapaciteit voor het eerst de grens van 5.000 Bitcoin gepasseerd, terwijl de 4.000 Bitcoin-grens pas in juni werd bereikt. Zelfs in moeilijkere marktomstandigheden blijft het Lightning Network groeien. Dit soort ontwikkelingen zijn van cruciaal belang om van Bitcoin een succes te maken, en dus zijn dit soort aankondigingen bijzonder positief nieuws.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.