Larry Lepard: Voorspelling van Bitcoin-waarde van 10 miljoen dollar in de toekomst

Er zijn mensen die vertrouwen hebben in de toekomst van Bitcoin, en dan zijn er mensen zoals Larry Lepard van Equita Management Associates, een investeringsfirma gevestigd in Boston, die een buitengewoon groot vertrouwen hebben in de toekomst van Bitcoin. Lepard gelooft dat de heerschappij van de Amerikaanse dollar ten einde zal komen en plaats zal maken voor een bloeiende periode voor Bitcoin.

Afscheid van de dollar binnen een decennium

In een interview met Kitco News voorspelt Lepard dat de Amerikaanse dollar binnen de komende 10 jaar zal instorten. Volgens hem zal het ineenstorten van de dollar niet alleen leiden tot een wisseling van de wacht, maar ook een enorme stijging van de Bitcoin-waarde teweegbrengen.

Naarmate meer mensen getuige zijn van de devaluatie van de dollar, verwacht Lepard dat steeds meer mensen zullen overstappen op alternatieven zoals Bitcoin, goud en vastgoed. Volgens Lepard is het belangrijkste voordeel van Bitcoin ten opzichte van goud de beperkte voorraad van 21 miljoen Bitcoins.

Lepard gelooft dat deze schaarste de kern zal vormen van de langetermijnstijging van de Bitcoin-waarde. Hij benadrukt dat zelfs als Bitcoin morgen naar $100.000 stijgt, er niet meer munten zullen worden bijgemaakt. Naarmate meer mensen Bitcoin kiezen als een manier van sparen, zal de waarde van de munt volgens Lepard toenemen.

Voorspelling van 10 miljoen dollar per Bitcoin

Hoewel Lepard erkent dat het pad van Bitcoin volatiel zal zijn met aanzienlijke correcties, behoudt hij toch het vertrouwen in de technologie en het langetermijnsucces ervan. Hij voorspelt uiteindelijk een waarde van 10 miljoen dollar per Bitcoin.

Lepard ziet overheden als mogelijke obstakels voor de digitale munt. Hij is van mening dat ze het proces kunnen vertragen door in- en uitstappen moeilijker te maken.

Desondanks gelooft Lepard dat dergelijke interventies van de overheid zullen aantonen hoe robuust en veerkrachtig Bitcoin is tegen externe aanvallen. Hij denkt dat dit de positie van Bitcoin in de wereld van financiën alleen maar sterker zal maken.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.