Leopard: “Bitcoinprijs zou gemakkelijk kunnen stijgen tot 2 miljoen dollar”

Volgens Lawrence “Larry” Leopard, een bekende vermogensbeheerder, bevindt Bitcoin zich op een pad om binnen zes jaar een waarde van 2 miljoen dollar te bereiken.

Tijdens de Quoth the Raven-podcast op 16 oktober, verklaarde Leopard dat de waarde van Bitcoin zonder moeite met 100 keer zou kunnen stijgen in vergelijking met de huidige prijzen.

Ik ben van mening dat de waarde van Bitcoin met een factor van 100 zal toenemen.

In een tijd waarin Bitcoin al bijna een jaar lang een neerwaartse trend volgt, zijn optimistische voorspellingen over de prijs zeldzaam. Leopard, die bekend staat om zijn positieve visie op zowel Bitcoin als edelmetalen, is echter zeer optimistisch over de grootste cryptocurrency. Hij verwacht dan ook dat de prijs van één Bitcoin zal stijgen naar 2 miljoen dollar.

Tijdens de podcast onthulde de oprichter van Equity Management Associates dat hij blijft investeren in een vast bedrag aan Bitcoin. Hij legde uit dat hoewel sommigen beweren dat het riskant is om BTC te kopen, hij van mening is dat het juist riskant is om geen Bitcoin te bezitten. Hij beschouwt de cryptocurrency als een bescherming tegen wat hij een ‘staatsschuldencrisis’ noemt.

“Ik zeg niet dat iedereen al zijn geld in Bitcoin moet steken, maar wat ik sterk aanraad, is dat iedereen die geen enkele BTC bezit, meer risico neemt dan nodig is.” Vervolgens voegde hij eraan toe:

Hoewel Bitcoin naar nul zou kunnen gaan, geloof ik persoonlijk dat Bitcoin 100 keer in waarde zal stijgen. – Leopard

Volgens Leopard is het dus niet ondenkbaar dat een enkele Bitcoin uiteindelijk een waarde van 2 miljoen dollar zou kunnen bereiken. Hij voorspelt ook dat de volgende piek in de Bitcoinprijs rond de 200.000 dollar zal liggen. Na die piek zou de prijs met ongeveer 70 procent kunnen dalen voordat er weer een stijging plaatsvindt.

Leopard is niet de enige beleggingslegende die Bitcoin een veelbelovende toekomst toedicht. Eerder voorspelde Tim Draper al dat de Bitcoinprijs binnen afzienbare tijd zou kunnen stijgen tot 250.000 dollar. Ook Cathie Wood, de CEO van ARK Investment, is positief gestemd en verwacht dat de BTC-prijs een miljoen dollar zal bereiken.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.