Lucky Block viert 2022 met donatie aan het Britse Rode Kruis

Lucky Block, de crypto loterij dienst, heeft voor 5.000 dollar aan crypto gedoneerd aan het Britse Rode Kruis in wat naar verwachting de eerste van vele donaties zal zijn.
De donatie heeft al plaatsgevonden voordat de loterij live is gegaan. 10 procent van alle jackpots zal gedoneerd worden aan goede doelen.
Lucky Block donatie aan het Britse Rode Kruis is een intentieverklaring, aangezien het van plan is om de liefdadigheidsinstelling een van de belangrijkste ontvangers van fondsen uit de loterij te maken.
In tegenstelling tot traditionele loterijen zal Lucky Block zijn gebruikers belonen via een nieuwe dividendregeling, zodat iedereen die deelneemt profiteert van de winst die door het platform wordt gemaakt.

De slogan van het project is: Iedereen is een winnaar”.

Een eerlijkere, transparantere loterijervaring belooft

Omdat het is gebouwd op blockchain-technologie, zegt Lucky Block dat zijn systeem eerlijker en transparanter zal zijn dan de huidige gecentraliseerde loterijen.
Alle transacties kunnen worden bekeken op de blockchain van Lucky Block. Ook hebben token-houders stemrecht, zodat ze kunnen beslissen over zaken als welke goede doelen gesteund moeten worden.

In ontvangst nemen van de donatie namens het Britse Rode Kruis was de Londense president Solangela Garbutt.

Ook aanwezig op de exclusieve borrel in een prive bijeenkomst van Mayfair restaurant IT Londen, was Lucky Block CEO Scott Ryder, UK nr.1 chart-topping Drum and Base DJ en platenproductie duo Sigma (Cameron James “Cam” Edwards en Joseph Aluin “Joe” Lenzie), model en Love Island deelneemster Jamie Jewitt, zanger Sonique, R & B kunstenaar Kele Le Roc, onder anderen.

Lucky Block krijgt steun bij het vernieuwen van de loterij-industrie

Lucky Block wil de loterijsector door elkaar schudden met een platform dat eerlijker is om mee te spelen, volledig transparant en guller voor goede doelen dan bijvoorbeeld de Britse nationale loterij die door Camelot wordt gerund.

Er zullen dagelijkse loterijen zijn en het Lucky Block team heeft al deals getekend met drie grote barketens om regelmatig loterij-gerichte evenementen te organiseren.
Vanwege de efficiëntie van het draaien op een blockchain, betekent dit dat de besparingen worden doorgegeven in de vorm van betere winkansen voor spelers.
De trekkingen zullen dagelijks worden gehouden en elke dag zullen er uiteindelijk meerdere trekkingen zijn. Lucky Block zegt dat meer jackpot prijzen betekent meer geld voor goede doelen.

Lucky Block koos voor het Rode Kruis, zei de CEO Scott Ryder:

“Het Rode Kruis opereert in 192 landen over de hele wereld, dus wat is een beter goed doel om aan te doneren voor een wereldwijde loterij als Lucky Block. Ik ben blij te kunnen zeggen dat dit de eerste van vele donaties zal zijn die Lucky Block zal maken aan het Rode Kruis”.

Love Island-ster Jamie Jewitt steunt innovatief Lucky Block-project

Exclusief sprekend tegen insidebitcoins, zei Jamie Jewitt – een Lucky Block ambassadeur – dat hij denkt dat innovatieve projecten zoals Lucky Block wijzen op de toekomst:

“Ik heb 4 of 5 jaar in crypto geïnvesteerd; ik geloof dat het de toekomst is. Mijn kleine meid gaat alles met cryptocurrency betalen als ze ouder is.”

Hij vervolgde:

“Het is belangrijk dat mensen zich realiseren dat het hier is om te blijven. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en spannende projecten en gezien mijn geschiedenis bij het werken voor goede doelen was het fantastisch om Lucky Block tegen te komen.”

Jewitt zegt als ervaren crypto belegger onder de indruk te zijn van de controles die het crypto loterijproject in de tokenomics heeft ingebouwd om manipulatie en whales pumping and dumping te mitigeren.

“Niet alleen gaat Lucky Block 10% van elke jackpot aan liefdadigheid geven, wat in de loop der jaren honderdduizenden ponden zal opbrengen voor liefdadigheidsinstellingen, het heeft ook veel andere verschillende beveiligingen ingebouwd om het een zeer eerlijke, veilige investering te maken.

“Ze hebben een anti-dumping regeling, andere mechanismen om mensen te stoppen met het manipuleren van de prijs, wat een zeer belangrijk ding is met altcoins en deze nieuwe munten die doorkomen.”

“Het is een geweldig innovatief idee en het is teruggeven – gezien mijn geschiedenis geloof ik wel dat iedereen moeite moet doen om terug te geven, vooral als je zelf ergens van profiteert. Dit loterijproject stelt iedereen in staat om dat te doen.”

Lucky Block-voorverkoop heeft tot nu toe meer dan £ 3 miljoen opgeleverd

LuckyBlock voert momenteel een voorverkoop uit in aanloop naar de lancering van de loterij in het tweede kwartaal van 2022.
Het crypto project heeft geadverteerd op het Londense transportnetwerk en de onlangs gelanceerde Telegram-groep heeft al 16.475 leden.
Eerder deze week zei Lucky Block dat het al meer dan 3 miljoen pond heeft opgehaald in zijn voorverkoop van Lucky Block-tokens, waarbij meer dan de helft van de te koop aangeboden munten al is gekocht. Het team zegt dat er twee miljard tokens per dag worden verkocht.

Cryptocurrency is een zeer speculatieve en volatiele beleggingscategorie, dus investeer alleen wat u zich kunt veroorloven te verliezen en doe uw eigen onderzoek. Uw kapitaal is in gevaar.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.