Lucky Block lanceert op PancakeSwap

Lucky Block, het innovatieve nieuwe crypto loterij dienst, is nu officieel gelanceerd op PancakeSwap nadat de voorverkoop fase van het platform meer dan twee weken eerder dan verwacht was uitverkocht.

Bijna $6m (£4.42m) werd opgehaald via Lucky Block voorverkoop bij een totaal van 9000 token houders. De notering van Lucky Block op PancakeSwap was pas gepland voor februari, maar de ontwikkelaars besloten de notering te vervroegen toen de vraag van investeerders toenam.

Nu LBLOCK vrij verhandeld kan worden op PancakeSwap, zullen investeerders hopen dat de waarde van het token zal blijven stijgen dankzij de overtuigende gebruiksresultaten en de sterke roadmap van het platform. Bovendien, aangezien Lucky Block al een sterke gemeenschap heeft van meer dan 18.000 leden in zijn Telegram-groep, is er zeker ruimte voor verdere buzz die in de komende weken zal worden gecreëerd.

Wat is Lucky Block?

Dus, wat is Lucky Block? Lucky Block is een crypto- loterij platform dat een nieuwe kijk biedt op de traditionele loterij trekkingen. Lucky Block-platform wordt gehost op de Binance Smart Chain en maakt gebruik van blockchain-technologie om deelnemers een veel betere gebruikerservaring te bieden.

Omdat geografische barrières worden weggenomen, staan de loterij-trekkingen van Lucky Block open voor iedereen – wat de weg vrijmaakt voor frequentere prijstrekkingen en grotere jackpots.

Volgens de whitepaper is Lucky Block ecosysteem gebouwd rond LBLOCK, dat is het native token van het platform. LBLOCK speelt een vitale rol, omdat het wordt gebruikt om lotto tickets te kopen en transactiekosten te betalen.

Bij Lucky Block wordt een deel van alle verzamelde vergoedingen teruggegeven aan de token-houders, net als een dividend. Dus, door simpelweg LBLOCK te bezitten en te houden, kunnen beleggers een passieve inkomstenstroom genereren.

De hype rond de lancering van Lucky Block is de afgelopen weken toegenomen, aangezien tal van mediakanalen (zoals The Herald en The Economic Times of India) hebben bericht over dit spannende cryptoproject.

De toekomst ziet er zeker rooskleurig uit voor Lucky Block, aangezien de officiële website een overtuigende roadmap beschrijft die de creatie van Lucky Block merchandise, metaverse integratie, en zelfs het slaan van Lucky Block NFT’s inhoudt!

KOOP LUCKY BLOCK

Lucky Block is officieel gelanceerd op PancakeSwap

Nu LuckyBlock officieel gelanceerd is op PancakeSwap, kunnen investeerders gemakkelijk de token kopen en verkopen vanaf hun computer of smartphone. PancakeSwap is een gedecentraliseerde exchange (DEX) die gebruikers in staat stelt om BEP-20 tokens te verhandelen op de Binance Smart Chain.

Volgens CoinMarketCap, behandelt PancakeSwap regelmatig meer dan $7m in dagelijks handelsvolume. De handel wordt gefaciliteerd door het gebruik van ‘liquiditeitspools’, waaraan gebruikers hun tokens kunnen uitlenen en een rendement kunnen genereren in het proces.

Deze uitleners zorgen voor de liquiditeit die nodig is voor kopers om de markt te betreden en tokens te kopen. Aangezien PancakeSwap gedecentraliseerd is, is het niet nodig om uitgebreide KYC-controles uit te voeren alvorens het platform te gebruiken. Alles wat nodig is, is een crypto-wallet met functionaliteit om BEP-20 tokens op te slaan en wat Binance Coin (BNB), de meest eenvoudige token om in te ruilen voor LBLOCK.

Nu de LBLOCK live is, zullen de marktkrachten dicteren waar de prijs van het token heen gaat. Token-houders hopen dat de reclamevoering rond het project, in combinatie met de reeds bewezen toepassingen, ervoor zorgt dat de prijs hoger gaat en een positief rendement genereert.

Alleen de tijd zal leren of dit gebeurt. Echter, als je meer wilt weten over het Lucky Block project, kun je er meer over lezen op de officiële website van het platform. U kunt ook de audit van het platform bekijken, voltooid door SolidProof.io – een van Duitse toonaangevende blockchain beveiligingsexperts.

KOOP LUCKY BLOCK

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.