Waarom Lucky Block best niet verkopen

Crypto loterij dienst Lucky Block lanceert op PancakeSwap, na een succesvolle voorverkoop fase waarin de toegewezen token twee weken voor de geplande datum uitverkocht raakte. Naast bestaande toepassingen, biedt Lucky Block een waaier aan voordelen voor beleggers die hun tokens behouden.

Om deze voordelen te ontdekken, zal dit artikel bespreken wat Lucky Block is en vervolgens de talrijke redenen belichten waarom beleggers de Lucky Block crypto op de langere termijn zouden willen houden.

Wat is Lucky Block?

Laten we eerst kort bespreken wat Lucky Block is. Lucky Block is een opkomend crypto loterijdienst dat gehost wordt op de Binance Smart Chain en dat de traditionele loterij-trekkingen zal transformeren en verbeteren.

Door deze trekkingen te maken met behulp van blockchain-technologie in plaats van traditionele ‘offline’ systemen, wil Lucky Block de transparantie en eerlijkheid aanzienlijk vergroten. Bovendien, iedereen in de wereld kan deelnemen aan de dagelijkse loterij-trekkingen, zal Lucky Block grotere en meer frequente prijsuitbetalingen bieden aan de gebruikers van het platform.

De eigen token van het platform, LBLOCK, speelt een vitale rol in het Lucky Block ecosysteem. lotterij tickets worden gekocht met behulp van het token, met prijzen die ook worden uitbetaald aan winnaars in LBLOCK – waardoor snelle jackpot uitbetalingen mogelijk zijn.

Zoals hierboven vermeld, was de voorverkoop van Lucky Block veel sneller uitverkocht dan verwacht, waardoor de ontwikkelaars de PancakeSwap notering van het token met twee weken hebben opgeschoven naar woensdag 26 januari. Nu Lucky Block meer dan 19.000 leden heeft in zijn Telegram groep, zal er waarschijnlijk een aanzienlijke ophef zijn zodra het token live gaat.

Waarom investeren in Lucky Block Crypto?

Vanuit een beleggingsperspectief hebben de ontwikkelaars van Lucky Block tal van voordelen ingebouwd, waardoor het bezitten van LBLOCK een geweldige manier is om een rendement te genereren op de lange termijn. Zoals vermeld in de Lucky Block whitepaper, zal 10% van elke jackpot worden uitgekeerd aan de houders als een ‘beloning’, nog eens 10% zal worden gedoneerd aan een goed doel, en 10% zal gaan naar Lucky Block voor marketing en uitbreiding van het project.

Lucky Block gebruikers die LBLOCK bezitten in een crypto wallet verbonden met de Lucky Block app zullen automatisch beloningen ontvangen rechtstreeks via de app – wat betekent dat het proces geen handmatige input vereist van token houders!

KOOP LUCKY BLOCK

Deze beloningen lijken veel op dividenden, die door bedrijven worden uitgekeerd aan aandeelhouders als een ‘dank je wel’ voor het houden van de aandelen van het bedrijf. De ontwikkelaars van Lucky Block zullen LBLOCK-houders soortgelijke betalingen aanbieden, die zullen stijgen naarmate het aantal mensen dat aan elke loterij deelneemt toeneemt.

Uiteindelijk is dit een van de belangrijkste prioriteiten van Lucky Block – het aantal mensen dat deelneemt aan de loterij-trekkingen van het platform opdrijven om de jackpot bedragen te verhogen en de dividenduitkeringen voor LBLOCK-houders te stimuleren.

Om te helpen het gebruikersbestand van het platform op te krikken, hebben de ontwikkelaars van Lucky Block hun zinnen gezet op een notering van LBLOCK aan grote gecentraliseerde beurzen (CEXs) in de toekomst. Deze omvatten OKEx, Crypto.com, KuCoin, en zelfs Binance!

Zodra LBLOCK live gaat op PancakeSwap op 26 januari, zal de toegenomen liquiditeit beleggers een gemakkelijke manier bieden om Lucky Block te kopen vanuit het comfort van hun eigen huis. De ontwikkelaars van Lucky Block verwachten een dagelijks handelsvolume van $150.000 tegen het einde van januari, wat ongetwijfeld haalbaar is gezien de sterke steun van de gemeenschap voor het token en vermeldingen van mainstream media zoals The Herald.

Bovendien schatten de ontwikkelaars ook dat tussen 25.000 en 50.000 mensen LBLOCK zullen bezitten tegen het einde van maart 2022 – het verstrekken van een solide investeerders basis die zal helpen jackpots en dividenduitbetalingen te stimuleren.

Lucky Block Dividenden – Hoe Werken Dat?

Zoals hierboven vermeld, Lucky Block dividenden zullen een van de belangrijkste attracties zijn voor passieve inkomstenbeleggers. Dividend bedragen zullen worden gebaseerd op het dagelijkse jackpot bedrag, dat zelf is afgeleid van het percentage van de token houders die een loterij ticket kopen en de hoeveelheid geld besteed aan lotto tickets.

Om een voorbeeld te geven van hoe dit zou werken, laten we uitgaan van een conservatief aantal van 25.000 LBLOCK houders tegen de tijd dat Lucky Block loterij officieel van start gaat op 25 maart 2022. Stel dat 50% van de token-houders een ticket per dag kopen voor $ 5, met de toevoeging van de 4% transactiebelasting die wordt toegevoegd aan de loterijpool van het verwachte handelsvolume van $ 400.000 per dag op het moment van de lancering van de loterij

Dit zal resulteren in een dagelijkse jackpot (70% van de pool) van $54.950, een dagelijkse liefdadigheids donatie (10% van de pool) van $7.850, en een 19,1% dividend PA via jackpot distributie aan houders

Een voorbeeld van Lucky Block dividenden

Een ander geweldig ding over Lucky Block dividenden is dat gebruikers betalingen zullen ontvangen ongeacht of ze een loterij ticket hebben gekocht of niet. Stel dat Ben $1000 aan LBLOCK in zijn portemonnee heeft (0,07% van de totale LBLOCK op het platform) en een $5 ticket koopt voor een dagelijkse lotto trekking ter waarde van $54.950, op basis van het bedrag dat is bestemd voor LBLOCK houders beloningen, zou hij een dividenduitkering van $0,52 ontvangen van die trekking alleen.

Als Ben dit bedrag aan LBLOCK gewoon het hele jaar zou aanhouden, zou hij een rendement van 19,5% op zijn bezit verdienen – veel hoger dan wat een bank zou bieden. Dit rendement zou zelfs nog verder kunnen groeien als meer mensen LBLOCK tokens houden en meedoen aan de dagelijkse loterij-trekkingen.

Als de marktprijs van LBLOCK stijgt, zou Bens dagelijkse dividenduitkering ook stijgen – wat de mogelijkheid biedt om het bedrag dat wordt uitgegeven aan lotto-tickets aanzienlijk te compenseren en mogelijk zelfs te resulteren in gratis deelnames. Ten slotte is er ook nog altijd de kans dat Ben een van de dagelijkse lotterij jackpots wint, wat een extra stimulans is om LBLOCK te houden en loterij tickets te kopen! Bekijk ook dit artikel over Luckyblock.

KOOP LUCKY BLOCK

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.