Mede-oprichter van Apple voorspelt dat Bitcoin de $100.000 zal bereiken

Volgens Steve Wozniak, mede-oprichter van Apple, zal Bitcoin in de toekomst een waarde van $100.000 bereiken. Wozniak blijft optimistisch over Bitcoin’s toekomst, zelfs zonder concrete wetenschappelijke onderbouwing voor zijn voorspelling. Hij baseert zijn vertrouwen op de interesse van mensen in het platform en de stabiliteit van de bijbehorende blockchain.

Bitcoin, gelanceerd in 2009, heeft tot op heden nooit gefaald en heeft een betrouwbaarheid van bijna 100% behouden, wat Wozniak interessant vindt.

De mede-oprichter van Apple stelt dat Bitcoin veilig, stabiel en conservatief is, en gelooft dat het de $100.000 zal bereiken. De groei van unieke Bitcoin-adressen sinds de lancering ondersteunt het idee dat de crypto-sector blijft groeien, ondanks het feit dat momenteel slechts een klein deel van de wereldbevolking cryptocurrencies bezit.

Hoewel Wozniak positief gestemd is, blijft het natuurlijk speculatie of Bitcoin ooit de $100.000 zal halen, gezien de mening van crypto-sceptici zoals Nouriel Roubini. Momenteel wordt één Bitcoin verhandeld voor ongeveer $23.900. Als Wozniak’s voorspelling uitkomt, zou dit een stijging van meer dan 415% betekenen.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.