Nederlandse expert PlanB optimistisch over Bitcoin’s toekomst

De Nederlandse deskundige PlanB is positief gestemd over wat de toekomst voor Bitcoin in petto heeft, ondanks negatieve voorspellingen van enkele andere experts.

Cryptocurrency expert PlanB toont optimisme

PlanB heeft met zijn Stock-to-Flow model een aanzienlijke aanhang van 1,8 miljoen volgers op Twitter vergaard en betrekt hen regelmatig bij zijn onderzoek.

Uit zijn meest recente enquête onder meer dan 31.700 deelnemers blijkt dat 64,1 procent van hen gelooft dat Bitcoin een bodem heeft bereikt, terwijl slechts 35,9 procent denkt dat Bitcoin onder de huidige bodemprijs van $15.500 zal zakken. PlanB was enigszins verrast door het grote aantal mensen dat denkt dat de Bitcoin koers onder de $15.500 zal dalen. Als reactie schreef hij het volgende:

“Er zijn nog steeds veel mensen die wachten tot de waarde van BTC onder $15,5k zakt. Kan iemand mij alsjeblieft de redenering, data, grafieken en analyses geven die deze overtuiging ondersteunen? Want ik heb er nog geen gezien.”

Nog steeds wachten veel mensen op <$15,5k BTC. Kan iemand alsjeblieft de redenering, data, grafieken en analyse achter die overtuiging geven? Want ik heb niets gezien … en ik probeer dat standpunt te begrijpen. pic.twitter.com/hyIsu8GRTc— PlanB (@100trillionUSD) 21 februari 2023

PlanB voorspelt Bitcoin koers van honderdduizend dollar

Cryptocurrency-expert PlanB is aanzienlijk positiever over de toekomst van Bitcoin dan veel andere investeerders. Vorige week voorspelde hij zelfs dat de Bitcoin koers in 2024 boven de $100.000 zal stijgen als gevolg van de aankomende Bitcoin halvering. PlanB verwacht dat de halvering zal leiden tot een grotere schaarste en daardoor hogere prijzen.

Of PlanB’s voorspelling uitkomt, moeten we natuurlijk nog afwachten. Echter, dergelijke optimistische prijsvoorspellingen weerspiegelen vaak het algemene sentiment op de markt voor cryptovaluta.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.