Peter Brandt voorspelt dat de waarde van Bitcoin in 2025 kan oplopen tot 175 duizend dollar

In zijn recentste analyse deelt de bekende analist Peter Brandt een bijzonder optimistisch scenario voor Bitcoin. Hij suggereert dat als dit scenario werkelijkheid wordt, Bitcoin binnen twee jaar een nieuwe recordhoogte kan bereiken en de kans op een nieuwe stijgende markt in 2023 vergroot.

Hoewel Brandt bekend staat om zijn voorspellingen over de koers, benadrukt hij ook dat niemand exact weet wanneer de stijgende markt zal aanvangen en dat niemand daadwerkelijk kan voorspellen wat de markt zal doen. Desondanks verwacht Brandt wel dat er in de komende maanden aanzienlijke ontwikkelingen te verwachten zijn voor Bitcoin.

De waarde van Bitcoin kan een opwaartse beweging maken naar 175 duizend dollar.

In de grafiek die door Brandt wordt gedeeld, zien we een omgekeerd patroon van een hoofd en schouders. Volgens hem kan dit leiden tot een stijging van de Bitcoin-prijs richting de 30 duizend dollar in de tweede helft van 2023.

Iedereen kan wilde veronderstellingen maken over de markten, dus hier is mijn onwetende voorspelling. In werkelijkheid heeft niemand enig idee wat een bepaalde markt zal doen. $BTC pic.twitter.com/bpP2ThjnZK — Peter Brandt (@PeterLBrandt) 15 januari 2023

Op de langere termijn voorspelt Brandt zelfs een aanzienlijk grotere waardestijging. De analist verwacht dat één Bitcoin in 2025 meer dan 175 duizend dollar waard zal zijn. De nieuwe stijgende trend die de prijs naar dat niveau moet duwen, zal volgens Peter Brandt in 2024 van start gaan.

Dit is een boeiende theorie, met name omdat de nieuwe Bitcoin-halvering gepland staat voor medio april 2024. Historisch gezien is dit een zeer positieve gebeurtenis, wat de optimistische voorspelling van Peter Brandt verder onderstreept.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.