Verdien geld met Stakecoins: Beloftevolle opbrengsten met nieuwe cryptomunt Stakemoon

stake moon logo

Veel liefhebbers van cryptocurrency beperken zich tot het kopen van de populairste munten, in de hoop dat de prijs ooit zal stijgen

Dit is natuurlijk een goede manier om geld te verdienen, maar gezien de hoge volatiliteit van de markt ook zeer riskant.

Is er een beter alternatief? Gelukkig, ja. Blockchain-technologie biedt veel mogelijkheden om geld te verdienen, en een munt goedkoop kopen en later duurder verkopen is daar slechts de meest elementaire van.

Hoe zit het met cryptocurrency dividenden? Hoe zou je het vinden om ze in te zetten en passieve inkomsten te genereren (zoals op een spaarrekening, maar met een veel hoger rendement)?

Dit alles is mogelijk als je in het juiste project investeert. Een goede optie zou STAKEMOON kunnen zijn, een van de nieuwste spelers op deze markt.

Wat heeft het te bieden? In onderstaand artikel lees je er alles over.

Bescherming tegen wisselkoersen van cryptocurrency

Investeer je in cryptocurrencies? Zo ja, dan heb je vast wel eens meegemaakt dat de koers de ene dag steeg en winst opleverde, om de volgende dag plotseling de andere kant op te gaan en verlies te lijden.

Dit is te wijten aan de hoge marktvolatiliteit die door speculanten wordt veroorzaakt.
Zogenaamde traders kopen en verkopen cryptocurrencies in korte periodes. Ze zijn niet geïnteresseerd in het project of de achterliggende visie.

Zij hebben geen zin om het te steunen en een van de langetermijninvesteerders te worden. In plaats daarvan gaan ze op zoek naar snelle winst en zetten ze koers naar de volgende transactie.

stake coins

Op die manier veroorzaken zij prijspieken die negatief uitwerken op langetermijnbeleggers. Mensen die echt geloven in een bepaalde cryptocurrency en deze willen steunen.

De ontwikkelaars van het STAKEMOON-project hebben dit probleem opgemerkt en besloten het te verhelpen. Hoe? Zij voerden een belasting in van 15% op elke transactie, wat handelaars moet ontmoedigen om te speculeren met prijzen.

Maar dat is nog niet alles!

Deze belasting zal worden doorgestort aan langetermijnbeleggers. Lees verder en je zult ontdekken waar het allemaal om gaat.

Dividenden voor trouwe beleggers

Van de hierboven genoemde 15% belasting zal 10% naar de huidige STAKEMOON-tokenhouders gaan. Dit betekent dat je, na je investering in het project, niets hoeft te doen om je token pool gestaag te laten groeien.

Laten we dit uitleggen met een voorbeeld.

Iemand verkoopt 10.000 STAKEMOON-munten, dus hij betaalt 15% belasting (1500 munten). Van deze vergoeding gaat 10% (1000 tokens) naar de huidige investeerders. Het systeem zal het totale bedrag automatisch verdelen onder alle tokenhouders, naar gelang hun kapitaal.

Wat betekent dit? Als je 1% van de gehele pool van STAKEMOON-tokens bezit, ontvang je 1% van de genoemde 1000, of 10 tokens.

Houd er ook rekening mee dat we het hier slechts over één transactie hebben. In werkelijkheid zullen het er veel meer zijn, wat zich uiteraard zal vertalen in het aantal van dergelijke dividenden.

Staking, of passief verdienen

Vraag je je af hoe het zit met de resterende 5% belasting? Welnu, zij zullen de liquiditeit van de markt ondersteunen, d.w.z. garanderen dat je altijd een koper/verkoper zult vinden om mee te handelen, en dat tegen een lage prijs.

stake moon buy

Maar daar blijft het niet bij.

Aangezien STAKEMOON werkt op een consensus PoS (Proof-of-Stake) basis, geeft het je de mogelijkheid van extra passief inkomen. Dit kun je op twee manieren bereiken:

In het eerste geval voegt je je tokens toe aan de liquiditeitsbank, d.w.z. je “leent” ze uit aan andere handelaars, waarvoor zij jou rente betalen. Met andere woorden: je treedt op als bank bij transacties en verdient geld aan je inbreng.

De tweede optie houdt daarentegen rechtstreeks verband met de PoS-consensus. Dit systeem heeft geen mijnwerkers nodig die het hele netwerk onderhouden. Hun rol wordt overgenomen door tokenhouders die hun kapitaal “bevriezen” in de blockchain. Natuurlijk doen zij dit niet gratis, want in ruil daarvoor ontvangen zij een deel van alle commissies die het netwerk int.

Zoals wij reeds hebben vermeld, werkt dit een beetje zoals een spaarrekening bij een bank, maar het onderscheidt zich door een veel hogere rentevoet.

Samenvatting

Zoals je ziet, biedt STAKEMOON talrijke voordelen aan degenen die het project trouw zullen steunen. Als je van nature een langetermijnbelegger bent, is het dus de moeite waard om belangstelling te tonen voor wat de ontwikkelaars te bieden hebben.

Temeer daar de token pre-sale binnenkort van start gaat (Q4 2021). Iedereen die zich daarbij aansluit, kan ze veel goedkoper kopen.

Evert De Groot

Evert combineert zijn jarenlange ervaring als early blockchain adopter en crypto investeerder met pragmatische inzichten en real life use cases opgedaan als blockchain journalist.