TEFI Coin bereikt een nieuw hoogtepunt

TEFI coin is ondanks de marktcorrectie gestegen met 150% en maakte een royale 512% APY Staking bekend.

TEFI coin is sinds de initiële prijs van $0,02 al binnen twee maanden gestegen met 400%. Sommigen vinden wellicht dat het niet de beste tijd was om een platform te lanceren, aangezien het gevolgd werd door een gigantische marktcorrectie. Echter is het Tedefi-platform in staat geweest om geleidelijk aan media-aandacht te vergroten en bij te blijven met haar groeiplan, met wekelijkse updates aan de Tedefi Telegram-bot, waarbij het uitzonderlijke weerstand tegen de neerwaartse druk van de markt liet zien en alleen al in de laatste 30 dagen met 150% gestegen is.

Strategie op lange termijn
Het Tedefi-platform streeft ernaar om de eerste blockchain te presenteren voor Telegram dApps. De Tedefi Exhange-bot is een bewijs van concept draaiend op een PoSA chain, in de achtergrond vertakt van BSC, met Oracles dat de chain verbinden aan de Telegram API. Momenteel zijn de chain verkenner en de ontwikkelingstools nog niet publiekelijk beschikbaar, aangezien de ontwikkeling van Oracles nog in volle gang is. Het maakt gebruik van de relatie met de Telegram API om alle functionaliteiten te beslaan en het zo veelzijdig mogelijk te maken, om zo ontwikkelaars de vrijheid te geven om NFT Marketplaces, Play-to-Earn games, Exhanges en nog veel meer dApps op Telegram te creëren.

Om de supporters van het platform en de prijs van TEFI in een sterke stijgende lijn te behouden tot het hoofdnet publieke bekendmakingsevent, ontvangt Tedefi Exchange geregeld updates en daarbij ook media-aandacht.

De nieuwste updates zijn:

  • P2P-overdracht op Telegram tussen Tedefi-gebruikers.
  • Metamask en Trustwallet integratie
  • SHIB-coin toegevoegd als betaalmethode
  • Affiliteitsprogramma en Bounty Airdrop
  • En nu heeft Tedefi besloten om gebruikers te belonen met een vrij royaal Staking-programma.

Staking v1
Om langdurige steun van onze gebruikers op onze reis naar het ontwikkelen van de eerste Blockchain voor Telegram dApps aan te moedigen, heeft Tedefi 11.284.000 TEFI beschikbaar gesteld om gebruikers te belonen voor het staken van hun coins, wat toelaat om TEFI in waarde te laten groeien en nieuwe mensen aan te trekken tot het Tedefi-platform.

Staking v1 is van beperkte tijd tot het migratie-evenement van TEFI-coins van het BSC netwerk naar het Tedefi netwerk. Het migratie-evenement wordt verwacht in Q2 van 2022, waarbij de exacte datum bekend zal worden gemaakt in het midden van Q1 2022. Met de lancering van het migratie-evenement, worden alle v1 stakings gestopt en toegereikt, met de mogelijkheid om coins opnieuw te staken naar Staking v2.

Aangezien de prijs van TEFI direct beïnvloed wordt door vraag en aanbod, is de beste strategie voor constante groei in gebruikers de geleidelijke toename van vraag naar de coin. De hoofdzakelijke externe factor dat vraag hoog houdt is media-aandacht, wat strategisch gepland moet worden om hoge wisselvalligheid te voorkomen, wat bij de gebruikers onzekerheid en wantrouwen creëert in het platform. Daarom moet er een marketing plan worden opgesteld in lijn met het plan van aanpak en de netwerkupdates. Interne factoren dat de prijs in een stijgende lijn houden, zijn: staking, coins verbranden om schaarste te creëren, vergrendelde liquiditeitspools, handelswedstrijden en geregelde updates aan het systeem.

Om gebruikers aan te moedigen om TEFI te steunen in haar groei tot het migratie-evenement en het uitbrengen van Tedefi Network aan het publiek, heeft Tedefi besloten om 1.284.000 TEFI beschikbaar te stellen als beloningen voor staking. Het vergrendelen van de TEFI zal een neerwaartse prijsdruk verminderen en nieuwe gebruikers aantrekken tot het platform tot de Tedefi Chain live gaat. Zodra de Tedefi chain live gaat, zal Staking v1 worden vervangen, Staking v2 en ontwikkeltools beschikbaar gesteld worden, coin-implementatie beschikbaar worden voor het publiek en uitgebreide media-aandacht plaatsvinden. TEFI-coin zal gebruikt worden als brandstof voor alle nieuwe dApps, voor korting op wisselkosten, bestuurskracht en staking, wat de intrinsieke waarde zal verhogen.

Hoe is API geformeerd?
De toegewezen 11.284.000 TEFI zal proportioneel verdeeld worden onder stakers en APY zal herberekend worden voor elke 5.000.000 dat gestaked is, maar gelimiteerd aan 289/367/512% voor 30/60/90 dagelijkse periodes respectievelijk, om voordeel te geven aan vroege spelers. Naarmate de einddatum dichterbij komt, zullen 90 en 60 dagelijkse periodes verwijderd worden en APY dienovereenkomstig worden aangepast. Als de pool niet tot het gehele bedrag wordt gebruikt, zal de overblijvende TEFI overgedragen worden aan de Staking v2 pool.

Conclusie

Tedefi Network is een zeer veelbelovend platform. Gezien de groeisnelheid van Telegram en andere IM’s, zoals WhatsApp, die proberen bij te benen met de crypto-wereld door cryptovaluta-betalingen toe te voegen in de app, zouden we volgend jaar een verschuiving van dApps en Exchanges in IM-apps moeten kunnen zien. Telegram heeft echter een voorsprong.

Het biedt een API om bots te creëren, wat enorme mogelijkheden heeft: van games tot volledige Exchanges binnenin Telegram. Staking v1 is een geweldige manier om de vroege gebruikers van Tedefi te belonen voor hun steun in dit pad naar het worden van de eerste blockchain dat de creatie van dApps binnen Telegram mogelijk maakt! Mis het niet!

Bezoek TEDEFI

Staking in Telegram: TedefiBot

 

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.