Puur Goud, NFTs en BTC samen? Met Wethiox heb je alles in 1

Vier jaar sinds de lancering voor het grote publiek, is de vraag naar NFT’s (non-fungible tokens) sterk gegroeid. Laten we eens een blik werpen op deze markt. 

41 miljoen dollar in 2018, 340 miljoen dollar in 2020 en, volgens de laatste studie van Cointelegraph, zou 2021 moeten eindigen met een totaal van 17,7 miljard dollar.

Een absoluut krankzinnige groei die niet te stoppen lijkt!

WETHIOX : het is zijn geld in goud waard

Het WETHIO PROJECT team, gevestigd in Zurich, Dubai en Marrakech, een ecosysteem dat al verschillende innovatieve realisaties herbergt, is zich bewust van het belang dat NFT’s vertegenwoordigen. Wethio Project is gespecialiseerd in fysieke NFT’s en heeft een collectie gecreëerd onder de naam WETHIO GOLD BITCOIN, bestaande uit 501 munten genummerd van 0 tot 500. De munten zijn gemaakt van 24-karaat goud, wegen 31 gram (1 ounce) en worden verkocht voor $3620 per stuk.

Via hun exchange platform WETHIOX is de eerste Bitcoin goud munt, nummer 0, onlangs te koop aangeboden met een startbod van $4.000. Deze veiling zal eindigen op 7 januari 2022 met een onverhulde ambitie om de $20.000 te overschrijden. Een dergelijk resultaat zou niet alleen een mooie overwaarde betekenen, maar ook een zekere gekte over fysieke NFT’s creëren. WETHIOX is het enige platform, in de geschiedenis van NFT’s, dat tot nu toe een fysieke gouden munt heeft geveild. Dit is een wereldprimeur op het gebied van NFT’s.

EEN VEELBELOVENDE MARKT

Er staan ook andere veilingen op het programma, met name een glazen Vikingparel uit de 10e eeuw!

Een uniek stuk dat op de WETHIOX NFT markt zal worden geveild.

We beleven de “uberisering” van de veilinghuizen met deze nieuwe soort NFT’s die zeker een revolutie op de kunstmarkt zullen veroorzaken!

Tot slot is het duidelijk dat we deze veelbelovende markt, die de democratisering van de toegang tot kunst zou betekenen, op de voet moeten volgen. Op dezelfde manier als cryptovaluta zelf een proces van democratisering vertegenwoordigt, zowel in termen van waardecreatie als het behoud en de overdracht ervan. 

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.