Oil Zero Review – Veilig Traden In Bitcoin?

Voor veel mensen is traden in crypto nog een ver-van-hun-bed-show, maar dat hoeft niet meer zo te zijn!

Er zijn namelijk allerlei trading platformen waarop je terecht kan om te handelen in cryptocurrency zonder dat je daar zelf alle kennis voor nodig hebt. 

Oil Zero is één van die trading platformen die je kan helpen met het doen van de juiste investeringen. Lees alles over het platform in deze Oil Zero review, waar je alle klantervaringen vindt, maar ook erachter komt wat de kosten zijn. 

Je leest in deze Oil Zero review alles over het platform, maar hieronder hebben we alvast voor je op een rij gezet wat Oil Zero jou aan kan bieden.

PlatformPlatform voor Crypto Trading
Minimale Storting€250
KostenGeen
WinstpercentageNiet gespecificeerd
Tijd voor uitbetaling
ApplicatieNee, website wel bereikbaar met smartphone
CryptomuntenBTC, ETH, XRP, ADA, LTC, BNB en meer

Oil Zero? – Hoe werkt het?

Het platform van Oil Zero biedt je alle handvaten die je nodig hebt om goed te kunnen traden in cryptocurrency. Dat doen ze met hun intuïtieve trading platform op de eigen website. 

Daarnaast krijg je met je Oil Zero account toegang tot het populaire Meta Trader 4 platform. Dit trading platform wordt door veel beleggers en crypto traders gebruikt om sneller en gemakkelijker hun trades te kunnen maken. 

Binnen Meta Trader 4 (MT4) heb je namelijk veel meer mogelijkheden dan bij de meeste trading platformen. Dit zit hem vooral in het gedeelte technische analyses; je kunt met MT4 allerlei analyses los laten op de koers. 

Hierdoor kun je beter inschatten welke kant de koers op zal bewegen om een hogere winst te maken op je crypto trades. Je wordt hierbij geholpen door de informatie die Oil Zero beschikbaar stelt. 

Zij helpen je met het maken van de juiste keuzes die je vervolgens rechtstreeks op het web platform van Oil Zero, of via Meta Trader 4, door kunnen voeren. 

Oil Zero – Details over het platform

Met het crypto trading platform van Oil Zero krijg je niet alleen toegang tot meerdere plekken waarop je crypto kan traden, je krijgt ook alle informatie over de markt die je nodig hebt om de beste keuzes te maken. 

Het trading platform is gevuld met de nodige informatie om jouw trading ervaring verder te verbeteren. Waar je bij veel andere crypto trading platformen het veel zelf uit moet zoeken, helpt Oil Zero met jouw start in de crypto wereld. 

Als beginnende trader kun je dus goed terecht bij het platform, waar je in alle bekende cryptomunten kunt investeren. Zo kun je een divers portfolio samenstellen, maar hoef je niet in onbekende munten te investeren. 

Het aanbod van Oil Zero loopt van Bitcoin tot altcoins als Cardano, NEO, Binance Coin, XPR en nog veel meer. Je komt dus niets tekort op dit platform en hebt altijd de investering in de buurt die jij interessant vindt. 

Oil Zero – Het Platform

Er zijn tegenwoordig allerlei crypto trading platformen en Oil Zero moet zich dus onderscheiden van deze concurrentie. 

Dat doet het platform door een aantal extra’s te bieden die je bij de meeste platformen niet tegen zult komen, hieronder vind je de belangrijkste USP’s van Oil Zero zodat je weet waarom jij aan de slag moet bij dit platform!

Lessen om trader te worden en meer

Oil Zero stuurt je niet zomaar naar een trading platform toe en laat je het daar uitzoeken. Het probeert je voor die tijd zo goed mogelijk te informeren met alles wat je moet weten voordat je de eerste stappen in deze markt zet. 

Zo kun je lessen volgen waar je precies te weten komt wat je moet doen om een goede trader te worden, vind je informatie over de cryptocurrencies zelf en over de gehele markt en krijg je nog veel meer om je zo goed mogelijk klaar te stormen voor deze nieuwe markt. 

Cryptocurrency traden – Kies je eigen Trader

Het belangrijkste van het platform is vervolgens de mogelijkheid om te gaan traden in cryptocurrency. Daarvoor kun je kiezen uit de Web Trader, Meta Trader 4 of de Trader op je mobiele telefoon. 

Bekijk zelf welk crypto trading platform jij het handigst vindt in gebruik en begin daar. Je kunt later altijd nog overschakelen naar een andere trader als je denkt genoeg ervaring te hebben om bijvoorbeeld analyses te maken op MT4. 

Geschikt voor beginnende traders

Beginnende traders kunnen goed terecht bij Oil Zero. Eerder noemden we al de grote berg aan informatie en lessen die je kunt volgen om te leren traden, maar ook verder is het hele platform gericht op beginnende traders. 

Je maakt er gemakkelijk je account aan en kunt vervolgens direct beginnen met handelen als je wil. Daarnaast kun je zelf kiezen welk trading platform het best bij jouw ervaringsniveau past. 

Beveiliging

Oil Zero gebruikt de beste encryptie om je te beveiligen tegen dreiging van buitenaf. Zo kun je altijd het platform gebruiken zonder je zorgen hoeven te maken over eventuele inbraak op je account. 

Voor- en Nadelen Oil Zero – Review 

Benieuwd naar de voor- en nadelen van het Oil Zero platform? Hieronder hebben we de belangrijkste punten voor je op een rij gezet. 

Voordelen

Nadelen

Oil Zero – Kosten

De kosten bij Oil Zero zijn in veel gevallen niet bekend. Op de website is weinig informatie te vinden over kosten voor trading, het openen van je account of het storten- en uitbetalen van je geld. 

Hierdoor is het lastig bepalen of het platform geschikt is voor je en hoeveel winst je er kunt gaan maken. 

Kosten van het accountOnbekend
TradingscommissiesOnbekend
TransactiekostenOnbekend
Onderhoud van het accountOnbekend
Verborgen KostenOnbekend

Oil Zero Review – Minimale storting

Op de website van Oil Zero vind je in eerste instantie geen informatie over de minimale storting die je moet doen. Na het lezen van Oil Zero ervaringen van klanten bleek dit echter €250,- te zijn. 

Oil Zero Review – Klantenservice

Wat betreft de klantenservice kun je bij Oil Zero gebruik maken van een e-mailformulier dat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. 

Hoe snel er gereageerd wordt op de klantenservice is niet terug te halen uit Oil Zero ervaringen van klanten of van de informatie op de website. Hoe goed de klantenservice van Oil Zero is, valt dan ook niet te bepalen.

Oil Zero Review – Veilig en betrouwbaar?

Het platform maakt gebruik van een encryptie om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen. Verder is er qua veiligheid en betrouwbaarheid weinig informatie te vinden over het Oil Zero platform. 

Zo is het onbekend welke middelen je tot je beschikking krijgt om je account te beveiligen. Het is onduidelijk of het mogelijk is om je account te beveiligen met two-factor-authenticatie.

Ook qua betaalmethodes is het niet bekend welke mogelijkheden je hebt en hoe veilig deze zijn. 

Oil Zero Review – Nieuw Account Aanmaken in 3 Stappen

Een account aanmaken bij Oil Zero is erg gemakkelijk en je hoeft maar 3 stappen te doorlopen om aan de slag te kunnen. Hieronder hebben we deze stappen verder beschreven zodat je precies weet wat je moet doen. 

1. Maak een account aan

Ga naar de website van Oil Zero en vul je voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer in om een account aan te kunnen maken. 

2. Stort geld op je account!

Nu je account aangemaakt is, is het tijd om geld op je account te zetten dat je kunt gaan gebruiken om te beginnen met crypto traden. 

3. Begin met Traden!

Nu het geld op je account staat, kun je het trading platform kiezen waarop je wilt gaan traden om je eerste crypto te kopen! 

Oil Zero – Conclusie

Je hebt in deze Oil Zero review alles kunnen lezen over het crypto trading platform waarop je gemakkelijk kan traden in meerdere cryptocurrencies. Op het platform vind je bekende munten als Bitcoin, Ethereum en Binance Coin, maar ook minder bekende altcoins. 

Oil Zero helpt je om beter in crypto te traden met de vele informatie en lessen die ze aanbieden voor zowel beginnende als ervaren traders. Met die informatie moet het voor jou mogelijk zijn om beter beslissingen te maken.

Of je nu net begint met crypto traden of al veel ervaring hebt op andere platformen, Oil Zero kan je helpen met het verbeteren van jouw strategie om zo meer winst uit je crypto trades te halen. 

FAQ - Veelgestelde vragen over Oil Zero

Veelgestelde vragen

Oil Zero is een crypto trading platform dat je de handvaten biedt om beter te gaan traden in crypto. Dit doen ze door je informatie over crypto trading te bieden, lessen te geven aan beginnende crypto traders en je toegang te verschaffen tot professionele trading platformen. 

Oil Zero werkt als elk andere crypto trading platform op het gebied van het traden zelf. Je kunt gewoon kiezen welke coins je wilt kopen of verkopen. Wat Oil Zero onderscheid, zijn de extra mogelijkheden die het biedt rondom educatie. 

Een account aanmaken bij Oil Zero kan in drie korte stappen. Het enige wat je hoeft te doen is je naam op te geven en gegevens als je e-mailadres en telefoonnummer achter te laten. Daarna kun je direct aan de slag met je nieuwe crypto trading account.