Philippe Geubels Bitcoin System 2023: Heeft Hij Geïnvesteerd?

philippe geubels gezichtPhilippe Geubels is een Vlaamse comedien en presentator. In 2013 en 2014 presenteerde hij het televisieprogramma Geubels en de Belgen, een Belgische remake van het Britse televisieprogramma John Bishop’s Britain. In 2018 presenteerde hij het televisieprogramma Is er een dokter in de zaal?, een spelprogramma over medische onderwerpen.

Tegenwoordig zie je Philippe Geubels steeds vaker in reclames over Bitcoin handel. In de reclames staan interviews en afbeeldingen van Philippe Geubels, waarin hij praat over zijn succesvolle ervaringen met bitcoin handel en zijn bedrijf.

stapel gouden bitcoin muntenDe reclames over Bitcoin zeggen dat beroemdheden, zoals Philippe Geubels in trading bots hebben geïnvesteerd. De beroemdheden geven zelf aan dat de advertenties fake zijn en dat zij er niets mee te maken hebben.

Fraude met cruptomunten komt al een tijd voor en ook Anja Vankrunkelsven trapte erin door via Facebook op een uitspraak van de bekende komiek Philippe Geubels te klikken. Vervolgens werd zij gebeld en hebben ze 25.000 euro van haar gestolen.

De reclames zijn dus fake en de websites zijn zeer onbetrouwbaar. Het is jammer dat bitcoin trading bots op deze manier in een slecht daglicht komen te staan, want er zijn wel degelijk manieren om op deze manier geld te verdienen.

Hier zijn vier werkende robots:

1. Bitcoin Future

bitcoin future logoOm voor je zelfstandig handelstransacties te kunnen verwerken, draait op de achtergrond een intelligente, geautomatiseerde Bitcoin Bot op het Bitcoin Future handelsplatform.

Deze bot is in staat om schommelingen in de Bitcoin-prijs tijdig te detecteren en direct voor je te reageren door Bitcoins te kopen en te verkopen.

Het enige wat je hoeft te doen is een paar instellingen te maken om te bepalen wanneer, hoe en hoeveel de bot voor je moet investeren – de rest doet de robot zonder je tussenkomst.

De Bot Bitcoin Future werkt volgens de nieuwste programmeertechnologie en kan je dus helpen om in korte tijd een goede winst te maken op de Bitcoin-markt.

Natuurlijk zijn miljoenen winsten hier niet gemakkelijk mogelijk, maar als je je verwachtingen niet te hoog stelt en regelmatig te maken hebt met het optimaliseren van je trading strategieën, dan kun je zeer goede winsten maken.

Investeerde Philippe Geubels in Bitcoin Future?

Nee. De bekendheid van de comedien werkt gebruikt om niet werkende robots te promoten en dus niet Bitcoin Future. Er zijn wel degelijk goed werkende robots te vinden, bijvoorbeeld Bitcoin Future.

Hoe werkt de registratie bij Bitcoin Future?

Hier vindt je korte instructies over hoe je zich in slechts 4 stappen bij Bitcoin Future kunt registreren.

  • Stap 1: Ga eerst naar de Bitcoin Future website.
  • Stap 2: Hier vindt je een video tutorial waar je alles leert wat je moet weten om je persoonlijke gegevens in te voeren.
  • Stap 3: Voer je e-mailadres, naam, telefoonnummer en andere vereiste informatie in. Bevestig je registratie.
  • Stap 4: Nu hoef je alleen nog maar geld te storten op je Bitcoin Future account om te beginnen met handelen. Het minimum bedrag is 250 Euro.

2. Bitcoin Code

bitcoin code logoBitcoin Code is een software die beleggers in staat stelt om te investeren in digitale valuta zoals Bitcoin. Het programma automatiseert de handelsprocessen.

De software van Bitcoin code-oprichter Sven Hegel is sinds begin 2019 op de markt en is internationaal beschikbaar.

Bitcoin Code is niet gelicentieerd als geautomatiseerde handelssoftware in Nederland, maar veelbelovende reviews van gebruikers op het internet getuigen van de mogelijkheden die het programma investeerders biedt.

Er zijn echter ook kritische rapporten van beleggers, omdat beleggen met Bitcoin-code niet geheel risicoloos is. De digitale valutamarkt is een zeer volatiele markt.

Zoals in alle markten met grote prijsschommelingen zijn er risico’s en enorme winstkansen.

De Bitcoin Code is een instrument dat ontworpen is om beleggers te helpen hun handelssucces te optimaliseren. Het is echter belangrijk om te begrijpen hoe Bitcoin code werkt en waar je op moet letten bij het handelen in de software.

Wat wel bewezen is, door honderden gebruikers, is dat deze robot overtuigd met zijn innovatieve systeem en uitstekende handelsresultaten.

Hoe in te loggen op Bitcoin code

  • Stap 1: Vul je e-mailadres in.
  • Stap 2: Bekijk de instructievideo en voer je basisinformatie in. Open een account met Bitcoin Code.
  • Stap 3: Stort een startbedrag om je account te activeren. Je eerste investeringsbedrag kan 250 euro of meer zijn. Het geïnvesteerde geld wordt gecrediteerd op je rekening en je kunt het op elk moment opnemen.
  • Stap 4: Een makelaar wordt voor je geselecteerd. Zodra je rekening is geactiveerd, kun je de cryptosoftware gaan gebruiken. Volg de signalen van de software en start de handel.

Heeft Philippe Geubels in Bitcoin Code geïnvesteerd?

Dit lijkt niet het geval te zijn. We hebben namelijk geen bewijzen kunnen vinden dat hij geld heeft verdiend met het handelen in Bitcoin Code. Toch zijn wij van mening dat deze bot wel degelijk een goede optie is als je wilt handelen in Bitcoins.

3. Bitcoin Lifestyle

bitcoin lifestyle cryptobot logoDe Bitcoin Lifestyle App is een klassieke crypto robot. Zij nemen de hele handel voor de investeerders over. Om van dit aanbod gebruik te maken, hebben geïnteresseerde handelaren een account nodig.

Na een storting begint de Crypto Bot dan te handelen en kan de handelaar achterover leunen en ontspannen. Op deze manier kan de handelaar een passieve inkomstenstroom opbouwen.

Dit betekent echter ook dat we op de hoogte moeten blijven van de ontwikkelingen op de cryptomarkt. Want als je geen idee hebt van de cryptografische valuta en hun wereld, heb je niet veel winstgevende kansen bij het gebruik van de bots.

De handelaar moet immers de automatische handelssoftware zeer precies instellen op basis van een uitgebreide kennis van de virtuele valuta en hun markt.

Heeft Philippe Geubels in Bitcoin Lifestyle geïnvesteerd?

We hebben geen bewijzen gevonden dat Philippe Geubels  zich bezig heeft gehouden met Bitcoin Lifestyle. Toch hebben wij bewijzen gevonden dat je met deze robot mooie winsten kunt maken, wat het proberen zeker waard is.

Stap 1: Registratie

Het registratieformulier is en voor de registratie hoeft je alleen je naam, voornaam en e-mailadres in te vullen.

Stap 2: De aanbetaling

Storten bij Bitcoin Lifestyle is ook heel eenvoudig. De minimumstorting van 250 euro mag echter niet bij aanvang worden overschreden.

Stap 3: Handel drijven

Zodra de aanbetaling is geboekt, kan de handel beginnen. De trader maakt de nodige instellingen op de robot, geeft het startsein en leunt dan ontspannen achterover.

4. Cryptosoft

cryptosoft bot logoCryptosoft is geen nieuwe robot. Omdat deze handelssoftware voor cryptomunten 7 jaar geleden al door Oskar Weber en zijn vrienden werd gelanceerd. De jonge oprichters volgden gewoon de Bitcoin-trend op het juiste moment.

Het team rond Oskar Weber nam op korte termijn en vol overtuiging ontslag en concentreerde zich vanaf nu puur op de softwareontwikkeling om een eenvoudige handel met Bitcoins voor iedereen mogelijk te maken.

Na jaren werk en veel tijd en geld was Cryptosoft de optimale en vooral functionele software voor de handel in cryptografische valuta.

Heeft Philippe Geubels in Cryptosoft geïnvesteerd?

We hebben geen bewijs gevonden dat Philippe Geubels  heeft geïnvesteerd in Cryptosoft. De advertenties blijken fake en onwaar. De robot werkt volgens veel reviews echter op een goede manier en is daarom het proberen waard.

De aanmelding gaat in een paar stappen:

Stap 1: Ga naar de site en klik op het registratieformulier. Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Stap 2: Vervolgens stort je minimaal 250 euro.

Stap 3: Start met handelen.