Profit Bitcoin Ervaringen: Betrouwbaar of niet? De ultieme test

horizontaal logo profit bitcoin

Profit Bitcoin is een automatische handelssoftware die beweert dat mensen geld kunnen verdienen door op het juiste moment cryptovaluta’s te kopen en te verkopen> De bot zou een winstpercentage van 92% hebben.

De Profit Bitcoin app, ook bekend als een bitcoin-robot, gebruikt een complex algoritme om markttrends te detecteren.

Deze ‘signalen’ worden door de meest ervaren traders gebruikt om automatisch koop- en verkooporders te openen en te sluiten. In onze Profit Bitcoin review kijken we of Profit Bitcoin betrouwbaar is en hoe het werkt.

twee bitcoin munt op het bureauProfit Bitcoin is een automatische handelssoftware gemaakt door John Mayers die beweert 0,01 seconde sneller te werken dan het marktgemiddelde voor handelssignalen en beweert veel van zijn gebruikers te helpen bij het maken van dagelijkse winst door Bitcoin en andere cryptocvaluta’s te verhandelen.

Profit Bitcoin werkt door het sturen van signalen over de dagelijkse trends en het automatisch openen en sluiten van kooporders.

Betrouwbare automatische handelsplatformen zoals Profit Bitcoin en Bitcoin Trader werken op deze manier. Ze zijn ontworpen voor onervaren gebruikers, zodat ze zich kunnen terugtrekken terwijl het systeem aan het werk gaat.

Hoe werkt Profit Bitcoin?

De manier waarop de software achter BTC Profit werkt is zeer eenvoudig.

De applicatie geeft haar gebruikers gratis de handelssignalen en voert de aan- en verkoop van Bitcoin (ook bekend als koop- en verkooporders) automatisch uit met de door haar geselecteerde makelaar binnen het platform.

Als je je afvraagt waarom de ontwikkelaars achter Profit Bitcoin deze tool gratis ter beschikking stellen, is de reden vrij eenvoudig. De manier waarop ze geld verdienen is door een klein percentage, van 1% van de winst van hun gebruikers te nemen.

Is Profit Bitcoin betrouwbaar of niet?

Het is geen geheim dat iedereen op zoek is naar de perfecte manier om online geld te verdienen. Hoewel sommige robots beweren dat ze duizenden euro’s per dag kunnen genereren, zijn ze niet allemaal betrouwbaar.

BTC Profit beweert één van de robots te zijn met de hoogste conversiegraad in de brede selectie van automatische trading tools, net als CryptoSoft en The Bitcoin Code software. 

Als je op het web hebt gezocht naar reviews over deze robot, zal je merken dat de zoekopdracht “Profit Bitcoin Scam” erg populair is.

Echter, na de software in detail te hebben beoordeeld en de getuigenissen en beoordelingen van gebruikers te hebben gelezen, lijkt het erop dat er online een zeer positieve mening is over Profit Bitcoin. We hebben de software getest en we hebben vastgesteld dat het legitiem lijkt en volledig werkt.

profit bitcoin cryptorobot dashboard

Stappen registratie Profit Bitcoin

Net als andere gelijkaardige Bitcoin-robots is het met BTC Profit vrij eenvoudig om een handel te plaatsen.

Volg deze stappen hieronder om je aan te melden en te leren hoe je met Profit Bitcoin aan de slag kunt gaan:

1. Registratie

profit bitcoin inlogpanelKlik eerst op de button ‘Account openen’. Je moet hun registratieformulier invullen met basisinformatie zoals voor- en achternamen, e-mailadres en telefoonnummer.

Vergeet voor je wachtwoord niet een woord of code in te vullen die alleen jij weet en dat je gemakkelijk kunt onthouden is, maar tegelijkertijd moeilijk te achterhalen is.

Zodra je de rekening hebt aangemaakt, krijg je automatisch een broker toegewezen. Deze makelaar is degene met wie Profit Bitcoin software de transacties zal uitvoeren. Om te beginnen met handelen, moet je geld toevoegen aan je brokerrekening.

2. Stort €250,-

Zodra je de optie om te storten hebt geselecteerd, wordt je naar de website van de door jou geselecteerde makelaar geleid.

Het is gewoon een tussenliggende pop-up die geopend is binnen het platform van Profit Bitcoin, wat betekent dat je niet helemaal terug hoeft te bladeren om je weg te vinden in hun platform.

De minimale storting is €250,-. Er zijn veel geaccepteerde betalingsmethoden, waaronder Skrill, MerchantPay, GiroPay, SafePay, Visa en Master Credit and Debit kaarten.

Het is waar dat hoe meer geld je investeert, hoe hoger je uitbetalingen en winst kunnen zijn. Om te beginnen raden wij je aan om een bescheiden investering van €250 te doen totdat je jezelf vertrouwd hebt gemaakt met het platform.

3. Demo rekening

bitcoin in bubble bij de handJe kunt de demorekening voor of na de eerste storting uitproberen.

Zodra je de demomodus hebt geselecteerd, wordt je meegenomen naar een eerste rondleiding, zodat je meer te weten kunt komen over alle functies van het platform, zodat je zelfs als je een beginner bent, met bitcoin kunt handelen.

4. Live rekening

Zodra je jezelf vertrouwd hebt gemaakt met het Profit Bitcoin platform en je klaar bent om de live-modus te proberen, hoef je alleen nog maar op de schakelaar te klikken met de tekst Push ‘Auto Trade’ om te starten op het dashboard scherm.

Op het dashboard kun je je transactiegeschiedenis bekijken, extra geld storten, transacties openen, je winst opnemen en de instellingen wijzigen. De beschikbare cryptocvaluta’s in het platform zijn Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoin.

Om te beginnen met je auto-trading, kies je eenvoudigweg het bedrag dat je wilt uitgeven bij elke transactie, het aantal transacties en eventuele limieten die je wilt instellen zoals Stop Loss of Take profit.

Nadat je de instellingen hebt gekozen en de software hebt geconfigureerd, ben je klaar om Profit Bitcoin te activeren en te beginnen met handelen.

Profit Bitcoin: Belangrijkste kenmerken

De robot beweert dat gebruikers gemiddeld dagelijks minstens 1.300 euro verdienen. Ook al verdien je in het begin misschien niet zulke hoge bedragen, toch hebben sommige gebruikers gemeld dat ze hoge winsten maken, waarvan ze een deel hebben geherinvesteerd om hun saldo te verhogen.

Om je aan te melden heb je persoonlijke informatie nodig, waaronder je e-mailadres en telefoonnummer. Zodra je een account hebt aangemaakt, hoef je alleen nog maar geld op je account te storten. Om dat te doen hoef je alleen maar je betalingsgegevens op te geven, maar geen ID of rekeningen.

Je kunt op elk moment van de dag een opname doen en je kunt er zeker van zijn dat deze binnen 24 uur wordt verwerkt. In het geval dat niet gebeurt, hoef je je geen zorgen te maken, want het kan tot drie dagen duren. Er zijn robots op de markt die 10 dagen nodig hebben om een enkele opname te verwerken.

aanmelden bij crypto-robot

De enige vergoeding die je betaalt is slechts 1% van je winst. Zo maakt het platform winst. Dat is een zeer klein bedrag gezien het feit dat andere robots belachelijk hoge commissies en vergoedingen vragen om winst te maken.

Je kunt op elk moment van de dag of de nacht contact opnemen met de klantenservice. Er is 24/7 personeel beschikbaar en je kunt contact met hen opnemen via e-mail. We hebben contact met hen opgenomen om onze test uit te voeren en ze waren zeer professioneel en vriendelijk en reageerden binnen een uur.

Zoals alle cryptografische handelsrobots, wordt je geld bij Profit Bitcoin gebruikt om met online brokers te handelen. Dus in principe worden je investeringen op activa geplaatst door middel van makelaars. Deze zijn gereguleerd en veilig, dus je hoeft je geen zorgen maken over dit aspect.

Kan je geld verdienen met Profit Bitcoin?

De software beweert dat het goede winsten kan genereren. Bitcoin en andere crypto activa zijn zeer lucratief, maar hebben ook een zeer hoog risico door hun volatiliteit.

Het gebruik van een tool zoals Profit Bitcoin of Bitcoin Revolution kan nuttig zijn voor nieuwe en ervaren handelaren die misschien willen investeren in cryptocvaluta’s, maar geen tijd hebben voor handmatig handelen.

Hieronder zullen we enkele tips delen over hoe je het meeste uit je Profit Bitcoin account kunt halen:

Begin klein

Je moet beginnen met een kleine investering om vertrouwd te raken met de software. Wij raden je aan om te beginnen met de minimale storting van €250.

Zodra je begint met het maken van winstgevende transacties, kun je ervoor kiezen om een beetje meer te investeren om hogere uitbetalingen te doen.

Trek je winst terug

Vergeet niet om je winst op te nemen wanneer je met Profit Bitcoin investeert.

Vergeet ook niet om altijd een deel van de verdiende winst te herinvesteren, om meer en meer te verdienen.

Volg het advies van de expert

Je moet zeker een beetje inzicht krijgen in andere instellingen en strategieën van gebruikers die de software zelf hebben geprobeerd.

Het lezen van Profit Bitcoin op andere blogs en het bekijken van video’s op Youtube kan je helpen om de beste instellingen voor deze robot te vinden en het meeste uit je account te halen.

Alleen investeren wat je kunt veroorloven om te verliezen

Beleggen in cryptocvaluta’s heeft een hoog risico vanwege de volatiliteit.

Je zult zeker reviews lezen van gebruikers die veel geld hebben geïnvesteerd in Profit Bitcoin, maar niet de verwachte resultaten hebben behaald. Dit is volkomen normaal in zo’n volatiele markt als cryptocurrencies.

Waarom handelen met Profit Bitcoin?

Er zijn veel handels bots beschikbaar in de markt, en sommigen beweren dat ze een buitengewone conversie en performance rate hebben. In vergelijking met andere bitcoin-robots is dit wat Profit Bitcoin je biedt:

Profit Bitcoin heeft een intuïtief en gebruiksvriendelijk platform. Het is onnodig om te zeggen dat dit een van de functies is waarmee Profit Bitcoin zich onderscheidt van de massa.

De software werkt met een zeer complex algoritme, maar de gebruikerservaring is gewoon een van de beste van elk platform dat door Inside Bitcoins is getest. Het is heel eenvoudig om de software in te stellen.

Profit Bitcoin beweert een hoog slagingspercentage te hebben op zijn transacties. Een ander groot verschil tussen Profit Bitcoin en andere platforms is het aantal transacties dat geplaatst wordt.

Van een storting van €250 kan het veel gelijktijdige transacties van slechts €25 per stuk plaatsen.

Profit Bitcoin Review: De uitspraak!

Hoewel veel mensen al aan de slag zijn gegaan met Bitcoin, is het zo complex om erin te investeren dat nog niet iedereen de werkelijke waarde ervan begrijpt.

Daarom hebben de slimme en succesvolle mensen de beste manier gevonden om met Bitcoin aan de slag te gaan en maken ze nu al dagelijks een enorme hoeveelheid winst door te investeren in deze cryptocratie.

De slechte reputatie van automatische handelsplatformen, oftewel robots, komt voort uit het feit dat sommige gebruikers die nog nooit in hun leven hebben gehandeld, een rekening creëren en een 100% waterdicht systeem verwachten, terwijl er in werkelijkheid veel volatiliteit gepaard gaat met handel in aandelen, forex, bitcoin en cryptocurrencies in het algemeen.

Hoewel Profit Bitcoin een legitieme automatische handelsrobot lijkt te zijn, moeten nieuwe investeerders altijd beginnen met een gematigde investering om de software uit te testen. Wij raden een start investering van niet meer dan €250 aan.