Quantum Prime Profit Review – Betrouwbaar Crypto Tradingplatform of een Scam?

Je zult de afgelopen tijd vast wel de term ‘cryptocurrencies’ voorbij hebben horen komen. Dit komt doordat het investeren in crypto tokens en projecten steeds populairder wordt.

Deze groei in populariteit is aan alle kanten te zien. Je kunt er al bijna niet meer omheen. Ondernemingen beginnen het langzaam maar zeker als gelding betaalmiddel te accepteren en bovendien groeit het aantal crypto projecten hard. Steeds meer mensen willen crypto gaan traden, omdat er ruimschoots gebleken is dat er je een leuk centje aan kunt verdienen.

Tijdens de opkomst van Web3, blockchain technologie en dus cryptocurrencies heeft iedereen kunnen toekijken hoe Bitcoin (BTC) als een gek omhoog schoot, waarbij houders van de token indrukwekkende winsten maakte op hun investering. Natuurlijk wilt iedereen dat! Maar ondanks dat het traden van crypto tokens heel simpel lijkt (tokens kopen en wachten tot de koers stijgt), ligt dit eigenlijk toch wat ingewikkelder dan we denken.

Dit komt doordat crypto koersen ontzettend volatiel zijn, wat betekent dat ze heel snel en plotseling kunnen stijgen of dalen. Je zult dus heel alert moeten blijven op alle ontwikkelingen en gebeurtenissen op de markt om op de hoogte te blijven van dingen die mogelijk de koers van de crypto token waarin je geïnvesteerd hebt kan beïnvloeden. En dat kan nog best een onderneming zijn om bij te houden.

Natuurlijk zijn er ook al methodes die je hierbij kunnen helpen. Zo zijn er crypto tradingplatformen, die al het nieuws en informatie op een plek verzamelen en waar je bovendien kunt leren over hoe je bepaalde dingen interpreteert en hoe je jouw handelingen daarop baseert. Deze platformen maken het dus voor iedereen toegankelijk om in crypto te investeren.

Een voorbeeld van zo’n crypto tradingplatform is Quantum Prime Profit. Met dit platform kun je als beginner een goede start maken om je tot echte crypto trader te ontwikkelen.

In dit artikel zullen we je alles vertellen over Quantum Prime Profit en welke verschillende functie er tot je beschikking staan als je ervoor kiest je hier aan te melden. Ook zullen we alle voor- en nadelen met je langs lopen, zodat jij zelf een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Laten we beginnen!

Zoals eerder benoemd zijn er naast Quantum Prime Profit dus nog vele andere crypto tradingplatformen. En nou hebben ze wel allemaal dezelfde algemene functie (crypto trading), maar hebben toch ook allemaal hun eigen kenmerken, specialiteiten, etc.

Hieronder vind je een kort overzicht van de basis kenmerken van Quantum Prime Profit. Lees dit goed door om te bepalen of dit platform aan jouw eisen voldoet.

Crypto BotCrypto tradingplatform
Minimale StortingOnduidelijk
KostenGeen
WinstpercentageOnduidelijk
Tijd voor uitbetalingOnduidelijk
ApplicatieNee, website wel bereikbaar met telefoon 
CryptomuntenOnduidelijk

Hoe werkt Quantum Prime Profit?

Het beoordelen van crypto tradingplatformen is best lastig. Vaak is de vraag of iets goed of slecht is vrij subjectief: Het ligt heel erg aan de persoon en wat hun intenties met het platform zijn. Daarnaast hebben de developers van het platform maar weinig info gegeven. Om je toch een zo goed mogelijk idee te geven van Quantum Prime Profit, zullen we ook wat vergelijkingen trekken met concurrerende platformen.

Wat we wel weten is dat Quantum Prime Profit een multi-asset platform is, waarop je dus waarschijnlijk meerdere cryptocurrencies zal kunnen traden. Ook claimen de developers dat het platform volledig automatisch trades kan maken, zonder dat daar mensen bij betrokken hoeven te zijn. We namen daarom aan dat het platform gebruik maakt van algoritmische mechanismes en geautomatiseerde robots.

Quantum Prime Profit zou je daarmee in no-time de beste investeringskansen kunnen bieden. Het enige wat je als gebruiker zou moeten doen is aangeven hoeveel er geïnvesteerd mag worden en hoe groot het risico mag zijn. Wanneer je al wat meer ervaring hebt met het traden van crypto en/of het gebruiken van een tradingplatform, zijn er nog meer opties en settings die je kunt aanpassen om zo wat meer controle uit te oefenen op het tradingproces.

Één van de bekende functie van Quantum Prime Profit is dat het platform je notificaties kan sturen wanneer er nieuwe crypto coins op de markt verschijnen die mogelijk winstgevend kunnen uitpakken als je erin investeert. Ook kunnen deze meldingen gaan over koers veranderingen zodat je er bijtijds op kunt reageren.

Niet alleen maakt dit het algehele traden veel overzichtelijker, ook kun je nu makkelijker meerdere investeringen tegelijk doen. Je behoudt makkelijk het overzicht over je investeringen en welke coins je op welke moment met winst zou kunnen verkopen.

Helaas is het nog onduidelijk welke cryptocurrencies er beschikbaar zullen zijn op het platform. Uiteraard kunnen we door middel van logische redenering wel een aanname maken over welke cryptocurrencies dat zouden kunnen zijn. Zo zijn Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) logische opties, zij zijn de grootste crypto coins op de markt. Maar daarnaast zijn er ook andere populaire tokens zoals Solana, Ripple, Cardano, etc. waarvan het niet onwaarschijnlijk is dat je ze zult tegenkomen op Quantum Prime Profit.

Wat verder al bekend is, is dat Quantum Prime Profit geen app zal hebben, maar dat de website wel beschikbaar is via de telefoon. Ook weten we dat je geen extra kosten maakt bij het aanmelden, storten en opnemen van crypto- of andere currencies.

Het Quantum Prime Profit Platform

We weten dus nog niet zo heel veel over het Quantum Prime Profit platform. Wat we wel kunnen doen is kijken naar wat we wel weten en op basis daarvan bepalen welke aspecten we kunnen zien als belangrijke platform kenmerken, die dus ook bepalend zouden kunnen zijn voor jouw beslissing of dit platform wel of niet bij je past.

Automatische investering in de beste cryptocurrencies op de markt

Wat we weten is dat je vrijwel automatisch kunt traden met Quantum Prime Profit. De algoritmes en robots onderzoeken de markt en presenteren je met de beste trading opties op dat moment. De trades kunnen vervolgens ook automatisch uitgevoerd worden. Hierdoor heb jij zelf geen ervaring of kennis nodig om succesvol wat uit je investeringen te kunnen halen.

Voor beginners én ervaren crypto trader

De functie van het platform maken het traden toegankelijk voor zowel de beginnende als de ervaren crypto trader. Beginners kunnen gemakkelijk gebruik maken van de geautomatiseerde trades en professionals kunnen door verschillende functies zoveel invloed uitoefenen op hun trades als ze willen.

Bepaal zelf hoeveel je wil investeren en de tradingrobot doet de rest

In principe is er geen tussenkomst nodig van een persoon, maar het is zeker wel aan te raden een aantal grenzen in te stellen. Zo kun je instellen hoeveel de tradingrobot mag investeren (wat je kunt missen) en kun je aangeven hoeveel risico het mag lopen. 

Parameters zelf instellen voor meer controle

Wanneer je wat ervaren wordt met traden of al eerder gebruik gemaakt heb van een tradingplatform, zul je waarschijnlijk wel wat meer controle willen over je investeringen. Bij Quantum Prime Profit kan dit! Je kunt de parameters en marges van de tradingrobot zelf bijstellen om zo de actie van de robot te beïnvloeden. Zorg dus wel dat je weet wat voor effect jouw aanpassingen zullen hebben!

Notificaties over de markt en jouw portfolio

Dit is niet per se een hele unieke functie, maar wel eentje die heel belangrijk en behulpzaam is!  Als gebruiker ontvang je meldingen over de koers bewegingen van de tokens in jouw portfolio. Dit is handig om te bepalen welke coins je met winst kunt verkopen en welke je beter nog even vast kunt houden. Ook krijg je meldingen over nieuwe projecten die gelanceerd worden en mogelijk een interessante investering kunnen zijn. Zo kun je er vroeg bij zijn met je investeringen en een goede kans op winst hebben.

Plaats meerdere investeringen tegelijk en hou ze bij

Omdat je door eerdere functie een zeer goed overzicht kunt houden over jouw portfolio en ontwikkelingen daarin, is het ook makkelijk om meerdere investeringen tegelijk te doen. Eerder zou het lastig geweest zijn om alles bij te houden, maar hier helpt het platform je daarbij.

Hybride website waarmee je altijd en overal aan de slag kunt

Hybride betekent in dit geval dat de website op zowel de pc als de telefoon beschikbaar is. Hierdoor kun je altijd je trades in de gaten houden en je meldingen bekijken.

Gebruiksvriendelijke en eenvoudige display

De website is specifiek ontwikkeld om het platform toegankelijk te maken voor beginners. Het is dus zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te begrijpen en navigeren.

Voor- en nadelen van Quantum Prime Profit

 

Met de weinige info die we op het moment hebben over Quantum Prime Profit is het lastig om een goed beeld te schetsen van het platform.

Daarom hebben wij hieronder de voor- en nadelen op een rijtje gezet om daarbij te helpen.

Voordelen

Nadelen

Kosten van Quantum Prime Profit

 

Op het moment is er nog geen concrete informatie over de kosten die je mogelijk kunt maken bij Quantum Prime Profit. Bij concurrenten is dit meestal niet het geval, waardoor het niet onwaarschijnlijk is dat dat hier ook zo zal zijn.

Het is wel verstandig om er mee rekening te houden dat je eventueel kosten kunt verwachten bij het aanmelden bij Quantum Prime Profit en/of voor het gebruik van bepaalde functies.

Kosten van het accountOnduidelijk
TradingscommissiesOnduidelijk
TransactiekostenOnduidelijk
Onderhoud van het accountOnduidelijk
Verborgen KostenOnduidelijk

Quantum Prime Profit Minimale Storting

Er lijkt nergens informatie vrijgegeven te zijn over een mogelijke minimale storting. Het is niet duidelijk of klanten een minimale storting moeten overmaken om gebruik te kunnen maken van het crypto tradingplatform.

Bij concurrerende tradingplatformen is het vaak het geval dat je een minimale storting moet betalen van $250,-. Het is niet duidelijk hoe dit hier geregeld is.

Houd er dus maar rekening mee bij het aanmaken van een account bij Quantum Prime Profit, dat het mogelijk is dat je een minimaal stortingsbedrag moet betalen. Het bedrag dat je op jouw account zet  kun je gewoon gebruiken om te traden op het crypto tradingplatform.

Klantenservice van Quantum Prime Profit

Helaas is het ook onduidelijk of er een klantenservice beschikbaar is voor Quantum Prime Profit, waar je terecht zou kunnen met vragen. Als dit er wel is, is het nog maar afwachten in welke vorm dit klanten contact zal gaan zijn.

Bij concurrentie is het niet ongebruikelijk dat je pas met een account toegang hebt tot de klantenservice. Er is vrijwel altijd een klantenservice aanwezig.

Is Quantum Prime Profit betrouwbaar en veilig?

Is Quantum Prime Profit veilig om mee te traden? Dat is natuurlijk een zeer belangrijke vraag. Deze vraag is door het gebrek aan concrete informatie over het platform vrij moeilijk te beantwoorden. Dit spreekt in feite ook tegen de betrouwbaarheid van het platform, want waarom zouden ze maar zo weinig informatie vrijgeven?

Het is niet bekend wie het platform precies ontwikkeld heeft, hoe het nou precies werkt en ook over de verschillende functies weten we maar weinig. Het is niet duidelijk hoe het met kosten geregeld is, wat de klantenservice in zal houden of wat de veiligheid van jouw geld en investeringen garandeert tijdens het gebruik van het platform.

Je zult wel begrijpen dat het lastig is om deze vraag te beantwoorden met nog zoveel vraagtekens die om het platform hangen. Het is dus even afwachten of er later nog meer informatie vrijgegeven wordt, maar tot die tijd kunnen niet met zekerheid zeggen of Quantum Prime Profit betrouwbaar is.

Mocht je wel een poging willen wagen of hoe dan ook extra voorzichtig willen zijn als je begint bij een tradingplatform, kun je enkele voorzorgsmaatregelen nemen om jezelf te beschermen.

Investeer altijd alleen het geld dat je kunt missen en dat je dus altijd genoeg geld overhoudt om jezelf te onderhouden mocht er iets mis gaan. Ook kun je ervoor kiezen om te traden met verschillende platformen en profielen. Zo verdeel je jouw spreekwoordelijke eieren over meerdere mandjes. Zo kun jij je best doen om jezelf en je kapitaal te beschermen.

Een account aanmaken bij Quantum Prime Profit – Stappenplan

Als jij je goed ingelezen hebt over dit platform en de risico’s wilt aanvaren die komen met het platform en het traden zelf, kun je de volgende paar stappen volgen om een account aan te maken bij Quantum Prime Profit.

1. Een account aanmaken

Ga naar de website van Quantum Prime Profit. Daar kun je een formulier invullen met wat persoonlijke en contact gegevens. Vervolgens kun je op de groene knop klikken om door te gaan. Dit duurt maar een paar minuten.

2. Stort geld op jouw account

De volgende stap is om je eerste storting te maken. Er is geen informatie vrij gegeven over een minimum stortingsbedrag. Bij concurrenten is dit meestal €250.

Dit bedrag kun je vervolgens gebruiken om je investeringen mee te maken.

3. Traden in de beste cryptocurrencies op de markt!

Nu is je account gereed en kun je direct beginnen met traden. Je kunt nu zelf de verschillende functies gaan ontdekken of natuurlijk gewoon doen wat je nu kent: het automatische traden in gang zetten en de verschillende notificaties bekijken die je zult ontvangen.

Conclusie Quantum Prime Profit Review

In deze Quantum Prime Profit review hebben we alle beschikbare informatie over het platform zo goed mogelijk door gespit en bekeken. We hebben gekeken naar het platform en de verschillende functie die we wisten te achterhalen. Ook hebben we alle kennis op een rijtje gezet, gesorteerd als voor- en nadelen van het platform.

Het platform lijkt heel geschikt voor de beginnende crypto investeerder, maar ook voor de professionals. We weten dat je automatische trades kunt opzetten, waarbij je zelf de grenzen en verschillende parameters kunt instellen. Ook ontvang je meldingen over ontwikkelingen op de cryptomarkt en in jouw eigen portfolio.

Na ons uitgebreide onderzoek kunnen we nog maar moeilijk zeggen of het platform betrouwbaar is of niet. De developers van Quantum Prime Profit hebben maar weinig informatie vrijgegeven over het platform wat dit beoordeling moeilijk maakte.

Als je het Quantum Prime Profit platform wilt gaan gebruiken is het verstandig om wat voorzorgsmaatregelen te nemen om jezelf en je kapitaal in bescherming te nemen. Investeer nooit meer dan je kunt missen en overweeg je investeringen te verspreiden over meerdere accounts en platformen.

FAQ - Veelgestelde vragen over Quantum Prime Profit

Veelgestelde vragen

Quantum Prime Profit is een crypto tradingplatform waarmee het eenvoudiger zou moeten worden om de volatiele crypto markt te betreden als beginnende investeerder. 

Vanwege het gebrek aan concrete informatie kun we niet met zekerheid en precisie zeggen hoe het platform werkt en welke functie het de gebruikers biedt. We weten wel dat automatische trades mogelijk zijn door middel van algoritmes en robots en dat je meldingen kunt ontvangen van ontwikkelingen op de crypto markt en in je portfolio.

Een account aanmaken is heel makkelijk. Eerst ga je naar de website, daar vul je het aanmeldformulier in en daarna maak je je eerste storting. Nu kun je meteen beginnen met traden.