Quantum System Review 2024 – Is dit Tradingplatform Veilig en Betrouwbaar of een Scam?

Quantum System is een tradingplatform waar je geautomatiseerd kan handelen in Bitcoin (BTC) en CFD’s.

De tradingrobot Quantum System is een geautomatiseerd tradingplatform. Met Quantum System kun je handelen in Bitcoin en CFD’s. De robot zoekt in de markt naar de beste investeringsmogelijkheden. Tradingplatformen zijn handige tools voor de beginnende investeerder. Met Quantum System hoef je geen verstand te hebben van investeren in cryptocurrencies en CFD’s, de tradingrobot doet al het werk voor jou.

In deze Quantum System review lees je alles over het tradingplatform, wat het is, hoe het werkt, de voor- en nadelen, de kosten en hoe je een account kan aanmaken. Hieronder staan in een overzichtelijk schema alle belangrijkste details van het tradingplatform.

PlatformQuantum System Tradingrobot
Minimale Storting$250,-
KostenGeen Kosten
Winstpercentagetot 80%
Tijd voor uitbetaling24 uur
ApplicatieJa
Cryptomunten
Bitcoin (BTC) CFD’s

Wat is Quantum System?

Quantum System is een geautomatiseerd tradingplatform waarmee het handelen in cryptocurrency CFD’s heel eenvoudig wordt. Quantum System anticipeert marktbewegingen en kan zodoende beslissingen maken over welke investeringen het meest winstgevend zijn.  Investeerders kunnen veel tijd, moeite en geld besparen met het gebruik van Quantum System. De tradingrobot doet zelf automatisch investeringen op de markt. Quantum System werkt volgens de ontwikkelaars van het platform op basis van het profiel van de gebruiker. 

Als we de website van Quantum System mogen geloven kunnen investeerders veel geld verdienen met het gebruik van het tradingplatform. De tradingrobot zal een waarschuwing ontvangen wanneer een kans zich voordoet. Het voert deze handelingen automatisch uit en koopt en verkoopt CFD’s. Gebruikers hoeven hiervoor niets te doen, ze kunnen instellen hoeveel er geïnvesteerd mag worden en hoeveel risico de robot mag nemen bij een investering.

Met Quantum System investeer je in Bitcoin (BTC) CFD’s. Bij het investeren in CFD’s speculeer je op het verschil in de koersen van de verschillende financiële markten. Je verhandelt het instrument zelf niet en hebt het niet in bezit, maar investeert op het verschil in de koersen.

Op de website van Quantum System claimen de ontwikkelaars dat het een winstpercentage tot 80% kan realiseren voor de gebruiker. Wanneer deze informatie klopt, is dit een mooi winstpercentage dat lastig te behalen kan zijn zonder het gebruik van Quantum System.

Hoe werkt het Tradingplatform Quantum System?

Het tradingplatform Quantum System gebruikt verschillende geavanceerde tools om de markt van cryptocurrencies te doorzoeken naar de beste investeringskansen. Met het tradingplatform handel je in CFD’s, hiermee speculeer je op het verschil tussen koersen van financiële markten. 

De Quantum System tradingrobot houdt alle mogelijke transacties op de markt bij en anticipeert hierop. De tradingrobot weet precies waar de beste investeringsmogelijkheden liggen. Deze investeringsmogelijkheden leveren de hoogste rendementen op voor de gebruiker van het platform.

Met Quantum System wordt geautomatiseerd handelen in CFD’s heel eenvoudig. De tradingrobot doorzoekt de markt, kan voorspellingen doen en handelt automatisch. Dit scheelt de gebruiker veel tijd en moeite omdat je de markt niet zelf hoeft te analyseren. Iedereen kan met Quantum System een professionele investeerder worden.

Volgens de website van Quantum System werkt het tradingplatform samen met CySEC gelicentieerde online brokers.

Quantum System Voor- en Nadelen

Zou jij graag willen weten wat de grootste voor- en nadelen van het tradingplatform Quantum System precies zijn? Hieronder noemen we de grootste voor- en nadelen van Quantum System zodat jij een goed overwogen keuze kan maken of dit platform bij jouw wensen past of niet.

Voordelen

Nadelen

Wat kun je met Quantum System?

Iedereen wil tegenwoordig investeren in cryptocurrencies, maar dit kan nog lastig zijn. Wanneer je geen ervaring hebt met investeren of met cryptocurrencies kan een tradingplatform zoals Quantum System je op weg helpen. Het kan automatisch voor jou handelen in de beste investeringen die de hoogste rendementen opleveren.

Hieronder noemen we de belangrijkste kenmerken van het tradingplatform. Lees de informatie goed door om te bepalen of Quantum System geschikt is voor jou.

Marktbewegingen bijhouden

De Quantum System tradingrobot werkt automatisch en kan marktbewegingen bijhouden. Het kan zo de beste investeringsmogelijkheden op de markt vinden. De tradingrobot kan op deze marktbewegingen inspelen en investeren. Als gebruiker hoef je hiervoor niets te doen en kan je veel winst verdienen met het gebruik van het platform. Het platform claimt dat gebruikers een winstpercentage tot 80% kunnen realiseren met Quantum System.

Een account aanmaken is eenvoudig

Het aanmaken van een nieuw account bij Quantum System is heel eenvoudig. Binnen enkele minuten heb je een account aangemaakt en kun je beginnen met handelen. Vul hiervoor op de website van Quantum System enkele persoonlijke gegevens in, zoals jouw voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer.

Ontdek het platform met het demo-account

Quantum System heeft een handige functie, het demo-account. Met het demo-account kun je als gebruiker eerst het platform eens ontdekken voordat je begint te handelen met echt geld. Je kan bepaalde strategieën inzetten en uittesten, bekijken hoe de tradingrobot werkt en alvast investeren in de markt.

Lage prijzen

Quantum System hanteert lage prijzen. Volgens de website van de tradingrobot worden de laagste kosten mogelijk gerekend op stortingen en opnames. Deze kosten worden door de ontwikkelaars gebruikt om het platform te financieren. 

Quantum System Review – De Kosten

Op de website van Quantum System wordt vermeld dat zij de laagste kosten hanteren die mogelijk zijn. Er zijn geen kosten van het account of tradingscommissies. Quantum System rekent de standaard blockchain kosten. Er zijn geen kosten voor onderhoud van het account en verborgen kosten. 

Er is een minimale storting vereist van $250,- voor het gebruik van het platform. Dit geld komt op jouw account te staan en kun je gebruiken om te handelen. 

Kosten van het accountGeen Kosten
TradingscommissiesGeen Kosten
TransactiekostenStandaard blockchain kosten
Onderhoud van het accountGeen Kosten
Verborgen KostenGeen Kosten

De Klantenservice van Quantum System

De klantenservice van Quantum System is 24 uur per dag beschikbaar. De medewerkers van de klantenservice van het tradingplatform spreken verschillende talen. Op de website is verder weinig informatie vermeld over de klantenservice. Waarschijnlijk kun je pas contact opnemen met de klantenservice wanneer je een account hebt aangemaakt.

Is Quantum System Veilig of een Scam?

Waarschijnlijk is de belangrijkste vraag van deze Quantum System review of het tradingplatform veilig en betrouwbaar is of dat het een scam is. De ontwikkelaars geven op de website aan dat het tradingplatform samenwerkt met CySEC gelicentieerde online brokers. Volgens de website voldoet Quantum System aan de hoogste gegevensbeveiliging, zoals de General Data Protection Law van de Europese Unie (GDPR).

Verder is Quantum System volgens de website aangesloten bij grote regelgevende makelaars, waaronder de FCA, de Financial Conduct Authority uit het VK en de ASIC, de Securities and Investment Commission uit Australië.

We kunnen niet met zekerheid vaststellen of de claims die de ontwikkelaars maken op de website over het platform waarheid zijn. Wanneer we de ontwikkelaars van Quantum System mogen geloven gaat het om een platform dat gelicentieerd is, voldoet aan de hoogste gegevensbeveiliging en is aangesloten bij grote regelgevende makelaars. Wanneer deze claims feiten zijn gaat het om een veilig en betrouwbaar tradingplatform.

Een account aanmaken bij Quantum System – Stappenplan

Heb jij nu genoeg gelezen over het tradingplatform Quantum System en ben jij overtuigd van de functionaliteiten ervan? Dan kun je heel eenvoudig een account aanmaken en beginnen met handelen met Quantum System. Volg het stappenplan hieronder om een nieuw account aan te maken bij het platform.

1. Een account aanmaken

Het aanmaken van een nieuw account bij Quantum System is heel gemakkelijk en heb je binnen een paar minuten geregeld. Ga naar de website van Quantum System en vul enkele persoonlijke gegevens in, zoals jouw voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer. Het is niet nodig een KYC of verificatieproces te doorlopen.

2. Geld storten 

Wanneer je een account aan hebt gemaakt kun je het minimale stortingsbedrag overmaken naar jouw account. Het minimale stortingsbedrag is $250,-. Dit bedrag komt op jouw account te staan en kun je inzetten om te handelen. De stortingen die gebruikers maken worden verwerkt via CySEC gelicentieerde online brokers.

3. Test het platform met het demo-account

Gebruikers kunnen het demo-account gebruiken. Het demo-account is een handige functie waarmee je het tradingplatform eerst kan ontdekken voordat je begint te investeren in de markt van cryptocurrencies met echt geld en dit op het spel zet. Probeer verschillende strategieën uit, bekijk hoe de tradingrobot in zijn werk gaat en handel met nep geld.

4. Het handelen kan beginnen!

Zodra je alle stappen hebt voltooid kun je beginnen met handelen met Quantum System. Zet de tradingrobot in op de markt en verdien geld met het handelen in cryptocurrencies, zonder dat je hiervoor iets hoeft te doen.

Quantum System Conclusie

In deze Quantum System review heb je precies kunnen lezen hoe het tradingplatform werkt, wat je er allemaal mee kan, wat de kosten zijn en hoe je een account aanmaakt. Quantum System is een geautomatiseerd tradingplatform waar je kan handelen in cryptocurrency CFD’s. Je handelt dan op het verschil in de koersen van de financiële markten. Quantum System kan een zeer handig hulpmiddel zijn om te handelen in cryptocurrencies, helemaal wanneer je hier geen ervaring mee hebt.

Volgens het tradingplatform kunnen gebruikers een winstpercentage realiseren tot 80%. Wanneer deze informatie klopt, is dit een zeer hoog percentage dat erg moeilijk te behalen is zonder het gebruik van een tradingrobot zoals Quantum System.

Volgens de ontwikkelaars van het platform is Quantum System een veilig en betrouwbaar platform en geen scam. Het werkt samen met CySEC gelicentieerde online brokers. Ze doen aan de hoogste gegevensbeveiliging en zijn aangesloten bij de regelgevende makelaars de FCA en de ASIC. Wanneer we deze informatie mogen geloven gaat het inderdaad om een veilig en betrouwbaar tradingplatform. 

FAQ - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Het aanmaken van een nieuw account bij Quantum System is heel eenvoudig. Binnen een paar minuten heb je een account aangemaakt. Ga naar de website van Quantum System en vul enkele persoonlijke gegevens in. Je hoeft geen KYC of verificatieproces te doorlopen.

Quantum System handelt automatisch op de beste investeringskansen in de markt door middel van een tradingrobot. De gebruiker hoeft hier niets voor te doen en de tradingrobot handelt automatisch.

Volgens de website van de ontwikkelaars is Quantum System veilig en betrouwbaar, is het aangesloten bij toonaangevende regelgevende makelaars, doen ze aan de hoogste gegevensbeveiliging en werken ze samen met online brokers die CySEC gelicentieerd zijn.