Crypto: Verdient Ruud Feltkamp 1000€/dag met Bitcoin Robot?

Ruud Feltkamp is een Nederlandse acteur en ondernemer. Hij begon met acteren toen hij 6 jaar oud was en deed zijn eerste speelfilm toen hij 9 jaar oud was.

Na 20 jaar optreden in films en TV-series in Nederland, liet hij zich volgens diverse bronnen op het internet inspireren door cryptohandel.

ruud feltkamp bitcoin robot

Hij begon actief te handelen in cryptocurrencies, maar vond dit zeer tijdrovend. Maar is dit nieuws echt waar?

Ruud geeft aan dat zijn naam op een slechte manier is misbruikt en dat hij niets met deze handel te maken heeft. Wij zoeken uit wat er aan de hand is, dus lees snel verder.

bitcoin trader logo

De Bitcoin Trader werkt in principe niet anders dan alle andere handelssoftware die op de markt beschikbaar is. Handelaren registreren zich op een platform op het internet en openen een handelsrekening.

Nadat het eerste geld op de rekening is gestort, kunnen ze gaan handelen. Bij de handel worden extra opties toegevoegd, waardoor de software de markt analyseert en prijsbewegingen voorspelt.

De handelaar beslist zelf of hij de instructies wil volgen of dat hij liever handmatig handelt. Bovendien kunnen enkele instellingen worden aangepast, zoals het bepalen van de inzet voor deze handel en nog veel meer.

Het is belangrijk om op te merken dat het platform alleen gebruikt kan worden voor de handel in Bitcoin.

Volgens de ervaring van Bitcoin Trader werkt de handel met de software soepel. Het programma kan alle handelingen zelfstandig uitvoeren.

Investeerde Ruud Feltkamp in Bitcoin Trader?

Wij hebben geen aanwijzingen kunnen vinden dat Ruud Feltkamp handelt met deze software. De beweringen in de media lijken niet waar te zijn.

Hoe werkt de registratie bij Bitcoin Trader?

Hoe profiteer je van Bitcoin Trader?

Stap 1: Klik op de link om naar de officiële Bitcoin Trader website te gaan.

Stap 2: Vul het formulier in om een gratis handelslicentie te krijgen.

Stap 3: Volg de instructies op het platform om te profiteren van Bitcoin Trader!

Investeerde Ali B in Bitcoin Revolution?

logo bitcoin robot purper kleur

Bitcoin Revolution is een software die automatisch bitcoins verhandelt en het is ontwikkeld door een groep enthousiaste Bitcoin traders.

Toen ze de recente stijging van de populariteit van verschillende crypto valuta’s zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en Monero opmerkten, besloten ze een oplossing te ontwikkelen die nieuwkomers in de online crypto trading wereld zou kunnen helpen.

Een van de belangrijkste voordelen van deze robot software is dat de eindgebruiker geen kennis hoeft te hebben.

De crypto-robot is gebaseerd op een uitstekend algoritme en heeft de capaciteit om snel cryptocurrency te kopen en te verkopen.

Door gebruik van deze software is het mogelijk veel sneller te traden dan als je alles manueel zou moeten doen.

Heeft Ali B in Bitcoin Revolution geïnvesteerd?

De advertenties beweren dat Ali B veel geld heeft verdiend met Bitcoin Revolution, alhoewel velen succesvol zijn geweest met deze robot, kunnen wij niet vaststellen dat Ali B ook geld heeft verdiend met de bot. De beweringen van de advertenties blijken dus niet waar te zijn.

Hoe registreren bij Bitcoin Revolution?

Stap 1: Aanmelden
Gebruikers vullen een online formulier in en ontvangen een bevestigingsmail. Ze moeten de toegepaste link volgen die hen naar een vertrouwde crypto-broker site brengt en ze moeten een beleggingsrekening openen.

Stap 2: Geld storten
Sort minimaal 250 euro om te beginnen. De website voldoet ook aan alle bestaande SSL-standaarden, zodat persoonlijke informatie en het gestorte geld absoluut veilig worden bewaard.

Stap 3: Begin met traden met Bitcoin Revolution.
Om meer informatie lezen over hoe je effectief kan beginnen traden met deze robot vergeet niet de officiële review te lezen van Coinspot.

Investeerde Ali B in Bitcoin Rush?

bitcoin lifestyle cryptobot logo

Als je nieuw bent in de cryptohandel, hoef je je geen zorgen te maken. Bitcoin Lifestyle is 100% automatisch, wat betekent dat je geen speciale vaardigheid nodig hebt om het te gebruiken.

Bovendien hoef je niet bekend te zijn met enig technisch jargon om er mee te kunnen handelen.

Bitcoin Lifestyle heeft een algoritme dat geteste en bewezen crypto-handelsmethoden automatiseert. Deze methoden zijn afgeleid van enkele van de beste cryptohandelaren ter wereld.

De oprichters van Bitcoin Lifestyle zijn ervaren handelaren die fortuinen hebben verdiend met cryptohandel.


Heeft Ruud Feltkamp in Bitcoin Lifestyle geïnvesteerd?


Zodra je hier wat meer onderzoek naar doet, wordt al snel duidelijk dat dergelijke berichten niet waar zijn.

Je zult geen enkele serieuze aanwijzing vinden dat Ruud Feltkamp daadwerkelijk betrokken is bij handel met cryptorobots.

Daarom moet men niet noodzakelijkerwijs dergelijke advertenties geloven en zelf eerst goed onderzoek doen.

Het is eerder raadzaam om advertenties als zodanig te identificeren en met het product zelf om te gaan.

Investeerde Ali B in Cryptosoft?

cryptosoft bot logo

Cryptosoft is een handelsrobot die beweert dat hij gebruikers helpt om geld te verdienen door te wedden op de ontwikkeling van de crypto-prijzen.

Met andere woorden, het is een handelsalgoritme dat automatisch onderzoek doet naar de crypto-industrie en speculeert op de richting van de prijzen.

Er wordt gezegd dat de robot vertrouwt op handelsstrategieën die gebruikt worden bij hoogfrequente handel, een handelstechniek die een hoge hefboomwerking en snelheid met zich meebrengt.


Cryptosoft kan naar verluidt winst maken in zowel de stijgende als de dalende markten. Je geluk met deze robot is dus niet afhankelijk van stijgende prijzen.

Als de markten zich op een duikvlucht bevinden, past Cryptosoft een strategie toe die bekend staat als short selling. Deze handelstechniek is ook populair in de traditionele handel in activa, waaronder aandelen en forex.

Heeft Ruud Feltkamp in Cryptosoft geïnvesteerd?

Steeds weer verscheen van Ruud Feltkamp op het internet in verband met diverse cryptorobots.

Maar is de acteur echt een samenwerking aangegaan met Bitcoin Robots? Nee.

Dit is nieuws is fake, en het verschijnt vaak op het internet.

Volgens Ruud Feltkamps eigen verklaring werd zijn gezicht eenvoudigweg misbruikt voor reclamecampagnes zonder dat daarnaar gevraagd werd.


De registratie werkt in een paar stappen:

Stap 1: Maak een account aan
Bezoek de Bitcoin Lifestyle-webpagina en registreer je gegevens in het daarvoor bestemde formulier. Maak een veilig wachtwoord aan zoals aangegeven en ga akkoord met de voorwaarden van de robot.


Stap 2: Stort minimaal €250
Stort een minimum van 250 euro bij de onderliggende makelaar en klik op proceed.

Bitcoin Lifestyle-makelaars accepteren voornamelijk stortingen via credit- en debitcards en de meeste e-wallets. Je kunt ook storten via Bitcoin.


Stap 3: Begin met handelen
Je bent nu klaar om te beginnen met handelen. We raden je aan om voorzichtig te zijn en in het begin niet meer dan 250 euro te storten.