Sponge lanceert binnenkort zijn Sponge Runner Game

Sponge staat op het punt om zijn gloednieuwe Sponge Runner Game te lanceren, een Play-to-Earn racegame die spelers de kans biedt om SPONGE tokens te verdienen door tegen elkaar te racen. Met de introductie van Sponge V2 worden er tal van nieuwe functies en verbeteringen doorgevoerd, waaronder een verhoogde staking reward en de integratie met Polygon. Deze ontwikkelingen beloven niet alleen de waarde van de token te verhogen, maar ook de betrokkenheid van de community te versterken.

Belangrijkste Punten

 • Sponge V2 biedt een verbeterde versie van de oorspronkelijke Sponge token, inclusief een jaarlijkse staking reward van +193%.
 • De Sponge Runner Game introduceert een spannende manier om SPONGE tokens te verdienen door middel van races tegen bekende karakters.
 • De verhuizing naar Polygon maakt het mogelijk om nieuwe updates en een verbeterd staking model door te voeren.
 • De lancering van de Sponge Runner Game kan zorgen voor een nieuwe golf van hype en een stijging van de tokenwaarde.
 • Sponge V2 heeft al een sterke community van meer dan 30.000 volgers, wat bijdraagt aan de verwachte groei en populariteit.

De Innovaties van Sponge V2

Verbeteringen ten opzichte van Sponge V1

In vergelijking met zijn voorganger biedt Sponge V2 diverse vernieuwingen. Zo kunnen spelers via een Play-to-Earn racegame Sponge V2 tokens verdienen. Sponge V2 is nog aantrekkelijker dan Sponge V1, omdat deze gebruikt kan worden in de opkomende crypto game van Sponge, waarmee je extra tokens kunt verdienen of spelen voor de lol. Dit spel zal scores van spelers bijhouden om de beste spelers rijkelijk te belonen met extra SPONGEV2.

Stake-to-Bridge principe uitgelegd

Een andere innovatie is de mogelijkheid om Sponge V1 tokens te staken, volgens het Stake-to-Bridge principe, waarbij Sponge V1 tokens geleidelijk plaatsmaken voor Sponge V2 tokens. Uiteindelijk worden alle V1 tokens vastgezet.

Nieuwe staking mogelijkheden

Sponge V2 biedt extra utility. Zo kun je de token staken om +193% extra SPONGE te verdienen op jaarbasis, die dagelijks wordt uitbetaald. Ook na de token launch, zal Sponge V2 gebruikmaken van een staking model waarmee investeerders veel geld kunnen verdienen.

Sponge V2 profiteert van het feit dat de Sponge community al meer dan 30.000 volgers heeft op X, waarmee zijn 2e lancering nog groter kan worden dan de eerste.

Wat is de Sponge Runner Game?

Gameplay en doelstellingen

De Sponge Runner Game is een opwindende Play-to-Earn racegame waarin spelers het tegen elkaar opnemen om de hoogste scores te behalen. Spelers kunnen SPONGE tokens verdienen op basis van hun prestaties in het spel. Het doel is om zo snel mogelijk te racen en obstakels te vermijden om de beste tijden neer te zetten.

Beloningen en incentives

In de Sponge Runner Game worden spelers rijkelijk beloond voor hun inspanningen. De beloningen bestaan uit SPONGE tokens, die dagelijks worden uitbetaald. Hoe beter je presteert, hoe meer tokens je kunt verdienen. Dit maakt de game niet alleen leuk, maar ook lucratief.

Beschikbare karakters en voertuigen

Spelers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan karakters en voertuigen, waaronder bekende figuren zoals SpongeBob. Elk karakter en voertuig heeft unieke eigenschappen die van invloed zijn op de gameplay. Dit voegt een extra laag strategie toe aan de race-ervaring.

De lancering van de Sponge Runner Game zou een nieuwe golf van hype kunnen veroorzaken, waardoor SPONGE mogelijk veel kan stijgen de komende tijd.

Hoe je Sponge Tokens kunt Kopen en Staken

Stappen om Sponge te kopen

Het kopen van Sponge tokens is eenvoudig en kan via verschillende methoden. Je kunt Sponge V1 tokens kopen met ETH, USDT of direct via je bankpas. Volg deze stappen om Sponge tokens te kopen:

 1. Ga naar de officiële website van Sponge.
 2. Verbind je wallet met de website.
 3. Koop Sponge V1 tokens met ETH, USDT of je bankpas.
 4. Stake de Sponge (V1) token via het dashboard.
 5. Wacht tot de token launch en claim je staking rewards!

Hoe werkt het staken van Sponge?

Het staken van Sponge tokens biedt investeerders de mogelijkheid om extra beloningen te verdienen. Momenteel krijg je bij Sponge een APY van 245% voor het staken van deze tokens, afhankelijk van hoeveel tokens je inzet en hoe lang je ze gestaked houdt. Het staken werkt als volgt:

 1. Koop Sponge tokens via de officiële website.
 2. Ga naar het staking dashboard.
 3. Selecteer het aantal tokens dat je wilt staken.
 4. Bevestig de staking transactie.
 5. Ontvang je beloningen op basis van de staking periode.

Beloningen voor stakers

Stakers van Sponge tokens kunnen rekenen op aantrekkelijke beloningen. Naast de reguliere staking rewards, kunnen traders die hun Sponge tokens staken tijdelijk een extra Sponge V2 bonus ontvangen. Dit maakt het staken van Sponge niet alleen lucratief, maar ook een strategische zet voor de toekomst.

Het claimen van Sponge V2 is erg eenvoudig: Ga naar de officiële website van Sponge, stake de Sponge (V1) token via het dashboard, en wacht tot de token launch om je staking rewards te claimen.

De Impact van de Sponge Runner Game op de Community

Verwachtingen van de community

De lancering van de Sponge Runner Game heeft hoge verwachtingen gewekt binnen de community. Veel leden anticiperen op een nieuwe golf van hype en een mogelijke stijging van de waarde van $SPONGE tokens. De mogelijkheid om extra tokens te verdienen door te racen tegen SpongeBob en andere bekende karakters maakt de game bijzonder aantrekkelijk.

Social media hype en groei

De aankondiging van de Sponge Runner Game heeft al geleid tot een aanzienlijke toename in social media activiteit. Hashtags zoals #SpongeV2 en #Crypto worden veelvuldig gebruikt, wat bijdraagt aan de zichtbaarheid en groei van de community. De game heeft het potentieel om een virale sensatie te worden, wat de betrokkenheid en het aantal volgers verder kan vergroten.

Toekomstige updates en plannen

De ontwikkelaars van Sponge hebben aangegeven dat er regelmatig updates en nieuwe functies aan de game zullen worden toegevoegd. Dit omvat nieuwe karakters, voertuigen en beloningssystemen. De community kan ook deelnemen aan feedbacksessies om de game verder te verbeteren. Dit voortdurende engagement zorgt ervoor dat de game relevant en spannend blijft voor zowel nieuwe als bestaande spelers.

De Sponge Runner Game biedt niet alleen een leuke en competitieve ervaring, maar ook de kans om extra inkomen te genereren door middel van Play-to-Earn mechanismen. Dit maakt het een waardevolle toevoeging aan het Sponge ecosysteem.

Waarom Sponge V2 een Goede Investering is

Huidige prestaties van Sponge V2

Sponge V2 heeft al een sterke start gemaakt met een groeiende community van meer dan 30.000 volgers op X. De token biedt een staking model waarmee investeerders tot 193% extra SPONGE kunnen verdienen op jaarbasis, wat dagelijks wordt uitbetaald. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor zowel nieuwe als bestaande investeerders.

Toekomstige groeimogelijkheden

Met de lancering van de Sponge Runner Game, een Play-to-Earn game, kunnen spelers extra tokens verdienen door te spelen. Dit zal naar verwachting de vraag naar SPONGE V2 verhogen en de waarde van de token doen stijgen. De game zal scores van spelers bijhouden en de beste spelers rijkelijk belonen met extra SPONGE V2.

Voordelen van vroeg instappen

 1. Hoge staking beloningen: Investeerders kunnen profiteren van hoge jaarlijkse rendementen door vroeg in te stappen en hun tokens te staken.
 2. Toegang tot exclusieve games: Vroege investeerders krijgen toegang tot de Sponge Runner Game, wat extra inkomsten kan genereren.
 3. Community groei: Door deel uit te maken van een snelgroeiende community, kunnen investeerders profiteren van netwerkeffecten en gezamenlijke promoties.

Dit is dus de ideale kans voor investeerders die de pump van Sponge hebben gemist om wel op tijd te zijn voor de volgende pump van de nieuwe token.

De Rol van Polygon in de Toekomst van Sponge

De verhuizing naar Polygon, die al sinds januari in de lucht hing, zorgt ervoor dat het team haar plannen voor een gigantische update van het staking model en de release van een P2E racing game nu echt vorm kan gaan geven. Het nieuwe staking model is de belangrijkste update van de SpongeV2 upgrade.

 • Lagere transactiekosten
 • Snellere transacties
 • Betere schaalbaarheid
 • Toegang tot een groter gebruikersbestand

De verhuizing naar Polygon biedt een solide basis voor toekomstige groei en innovatie binnen de Sponge community.

In de komende weken mogen twee bijzondere mijlpalen verwacht worden: de mogelijkheid om de token te claimen op Polygon en de release van een eigen Sponge Play-to-Earn (P2E) game. Deze nieuwe versie gebruikt ook $SPONGE als ticket. De verhuizing naar Polygon heeft al geleid tot een stijging van meer dan 500% in de waarde van de token.

Conclusie

Sponge V2 belooft een spannende toekomst voor zowel investeerders als gamers. Met de lancering van de nieuwe Play-to-Earn racing game kunnen spelers niet alleen genieten van een leuke en competitieve ervaring, maar ook aanzienlijke beloningen verdienen in de vorm van SPONGE tokens. De verbeterde staking mogelijkheden en de verhuizing naar Polygon versterken de positie van Sponge V2 in de crypto gemeenschap. Dit is het ideale moment om in te stappen en te profiteren van de vele voordelen die Sponge V2 te bieden heeft. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een groeiende en innovatieve community.

Veelgestelde Vragen

Wat is Sponge V2?

Sponge V2 is de verbeterde versie van Sponge V1 en biedt extra utility. Je kunt de token staken om +193% extra SPONGE te verdienen op jaarbasis, die dagelijks wordt uitbetaald.

Wat is de Sponge Runner Game?

De Sponge Runner Game is een Play-to-Earn racegame waarin spelers tegen elkaar strijden voor de beste score en SPONGE beloningen kunnen verdienen.

Hoe kan ik SPONGE kopen?

Je kunt SPONGE kopen op gedecentraliseerde exchanges en via de officiële website van Sponge.

Wat is het Stake-to-Bridge principe?

Het Stake-to-Bridge principe houdt in dat Sponge V1 tokens geleidelijk worden vervangen door Sponge V2 tokens door middel van staking.

Wat zijn de voordelen van de verhuizing naar Polygon?

De verhuizing naar Polygon zorgt voor een gigantische update van het staking model en de release van de Sponge Play-to-Earn (P2E) racing game.

Wat zijn de verwachtingen van de Sponge community?

De Sponge community verwacht dat de lancering van de Sponge Runner Game veel hype zal veroorzaken, waardoor de waarde van Sponge V2 kan stijgen.