T1Markets Ervaringen: betrouwbaar platform?

t1markets logo blauw

Tegenwoordig zijn er werkelijk overal handelsplatformen te vinden die actief zijn in verschillende markten. 

Hierdoor word je als gebruiker blootgesteld aan talrijke activa en mogelijkheden onder één enkel dak.

In deze context is er een broker die er met kop en schouders bovenuit steekt, en die een ongelooflijk brede waaier aan markten aanbiedt op een platform dat draait op de software MetaTrader 4: T1Markets.

In deze beoordeling leggen we uit wat T1Markets allemaal te bieden heeft. Hierdoor kun je probleemloos een geïnformeerde beslissing nemen om al dan niet een account op dit platform aan te maken, geld te storten en te beginnen handelen.

Hieronder lees je alles wat je moet weten over deze gereglementeerde broker voor professionele online handel.

Houdt er rekening mee dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. Voordat je begint met beleggen is het belangrijk dat je bekend bent met het beleggen van derivaten die een hoge hefboom kunnen bevatten en de risico’s die hierbij komen kijken.

Informeer je voldoende over de verschillende beleggingsmethoden van deze broker voordat je met ‘echt’ geld gaat beleggen.

Er is namelijk altijd een kans dat je verliest. Investeer daarom alleen datgene waarvan je je kunt veroorloven het te verliezen.

Wat is T1Markets en hoe werkt het?

T1Markets is een in Cyprus gevestigde en gereguleerde CFD- en Forexbroker, waarbij “T1Markets” de handelsnaam is van General Capital Brokers Ltd (GCB) met registratienummer HE345774.

Dit platform biedt meer dan 160 verschillende handelsinstrumenten aan, waarbij T1Markets een bovengemiddeld aanbod van producten aanbiedt, met name op het gebied van CFD’s op cryptomunten.

Er zijn echter ook een aantal internationale markten die kunnen worden verhandeld, zoals CFD’s op indexen, aandelen, valuta, grondstoffen en edelmetalen.

Concreet worden CFD’s als volgt opgedeeld in activaklasse:

De beschikbare hefboomeffecten komen overeen met de wettelijke vereisten van CySEC, de Cypriotische regelgevende autoriteit, en zijn als volgt:

Is T1Markets oplichterij?

We hebben zelf getest of T1Markets oplichterij is. Uit deze beoordeling blijkt dat dit handelsplatform zeker en vast geen oplichterij is.

Geen enkel handelsplatform is perfect, maar we kunnen naar aanleiding van onze analyse wel bevestigen dat het T1Markets-handelsplatform gebruiksvriendelijk en betrouwbaar is. Bovendien is dit platform zeer gerenommeerd en de meeste gebruikers melden een hoge winstgevendheid.

In de financiële wereld leunt T1Markets in ieder geval tegen de perfectie aan. Alleen al de hoeveelheid variatie in de aangeboden markten is voldoende om met dit handelsplatform aan de slag te gaan.

Bovendien profiteert u ook van enkele krachtige tools, zoals hefboomwerking, een ongelooflijk sterke beveiliging en de populaire software van MetaTrader 4.

homepage t1markets

T1Markets is een legitiem platform waarmee je interessante winsten kunt genereren. Ons onderzoek houdt rekening met meerdere factoren, zoals winstgevendheid, nauwkeurigheid van informatie, klantenservice, reputatie en veiligheid.

Hieronder lees je alle details over onze ervaring met het handelsplatform T1Markets.
Beleggen is een risicovolle onderneming.

Voordat je begint te beleggen, is het belangrijk dat je vertrouwd bent met derivaten die een hoge hefboom kunnen bevatten en met alle risico’s die hierbij komen kijken.

Voordat je van start gaat met dit of een ander handelsplatform, is het heel belangrijk dat je jezelf goed informeert over de verschillende beleggingsvormen die deze broker aanbiedt.

Bovendien is er altijd een kans dat je geld verliest. Investeer daarom alleen datgene waarvan je bereid bent het te verliezen.

Onze ervaringen

T1Markets login: hoe maak je een account aan?

Een account aanmaken op T1Markets om online te beginnen handelen, is snel en eenvoudig.

Hieronder geven we de verschillende stappen om met deze broker aan de slag te gaan.

Stap 1: Registratie

Om een T1Markets-account aan te maken, moet je je eerst en vooral registreren.

Als gevolg van de strenge wettelijke eisen van de Europese Unie moet elke nieuwe klant worden onderworpen aan nalevingscontroles om ervoor te zorgen dat hij of zij de risico’s van de handel begrijpt en tot de handel wordt toegelaten.

Wanneer je een rekening opent, moet je een bewijs van enkele persoonlijke gegevens kunnen voorleggen.

registratie persoonlijke gegevens

Meestal is een gescande kleurenkopie van je ID-kaart of rijbewijs en een energierekening of bankafschrift van de laatste drie maanden met je adres voldoende.

Verder moet je ook enkele basisvragen over naleving beantwoorden en bevestigen hoeveel handelservaring je hebt.

Dit geldt echter alleen voor de account voor echt geld. Je kunt het platform dus zonder verificatie testen met behulp van de demoaccount.

De handelsaccounts van deze broker zijn beschikbaar op drie verschillende niveaus: zilver, goud en platina.

Afhankelijk van het niveau van de account, veranderen de minimale spreads en de maximale hefboomwerking om aan de unieke behoeften van elke gebruiker te voldoen. Ook de hefboomwerking varieert over de markten heen.

waarschuwing

Zilver:

 • Commissie op stortingen: 0%
 • Spreads vanaf: 0,07
 • Hefboomwerking retail: tot 1:30
 • Hefboomwerking professionelen: tot 1:200
 • Beschikbare basisvaluta: EUR/USD, GBP/USD USD/JPY, AUD/USD, USD/CHF, USD/CAD , NZD/USD, EUR/GBP en meer

Goud:

 • Commissie op stortingen: 0%
 • Spreads vanaf: 0,05
 • Hefboomwerking retail: tot 1:30
 • Hefboomwerking professionelen: tot 1:400
 • Beschikbare basisvaluta: EUR/USD, GBP/USD USD/JPY, AUD/USD, USD/CHF, USD/CAD , NZD/USD, EUR/GBP en meer

Platinum:

 • Commissie op stortingen: 0%
 • Spreads vanaf: 0,03
 • Hefboomwerking retail: tot 1:30
 • Hefboomwerking professionelen: tot 1:500
 • Beschikbare basisvaluta: EUR/USD, GBP/USD USD/JPY, AUD/USD, USD/CHF, USD/CAD , NZD/USD, EUR/GBP en meer

Stap 2: Je account financieren

Zodra je je account hebt aangemaakt, moet je deze financieren. De minimale storting om met T1Markets aan de slag te kunnen gaan, is $ 250.

Het goede nieuws is dat je op het door jou gestorte bedrag geen enkele cent commissie hoeft te betalen.

Wanneer je je account van geld voorzien hebt, kun je beginnen handelen op een van de meest toonaangevende gereguleerde platforms die momenteel in de financiële wereld online beschikbaar zijn.

Stap 3: Oefenen met een demoaccount

Ben je nog niet klaar om direct met echt geld te handelen? Dan kun je ervoor kiezen om met de beschikbare demoaccount aan de slag te gaan.

Om hiermee te oefenen, hoef je bovendien het verificatieproces niet te doorlopen. Zo kun je het platform en de verschillende beschikbare functionaliteiten eerst testen, alvorens een beslissing te nemen om al dan niet over te schakelen naar een live account van T1Markets.

Stap 4: Live handelen

Zodra je een account hebt aangemaakt en eventueel geoefend hebt met de voorziene demoaccount van T1Markets, kun je live beginnen handelen op dit gerenommeerd handelsplatform.

Is T1Markets betrouwbaar? Maak kennis met de mening van experts!

Uit ons onderzoek blijkt dat T1Markets een betrouwbaar handelsplatform is.

1. Verdiensten

Net zoals met eender welk ander platform, zijn de verdiensten afhankelijk van het bedrag dat je investeert, de huidige marktomstandigheden en de gehanteerde handelsvoorwaarden.

Uit de beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers van T1Markets blijkt dat je met dit platform goede winsten kunt genereren, maar uiteraard is dit nooit een garantie.

Omdat er altijd een kans is dat je je geld verliest, moet je alleen maar datgene investeren waarvan je jezelf kunt veroorloven het te verliezen.

2. Klantenservice

T1Markets biedt zijn klanten naast e-mailondersteuning ook de klok rond live chat ondersteuning tijdens weekdagen.

Verder wordt er uitgebreid onderwijsmateriaal ter beschikking gesteld op dit handelsplatform, waaronder e-books, tutorials en een bibliotheek met videodemo’s.

trader

3. Demo account

Het T1Markets-handelsplatform biedt een gratis demoaccount aan.

Dit laat je toe om te oefenen en het platform te testen, alvorens met ‘echt’ geld aan de slag te gaan.

4. Account verificatie

Als gevolg van de strenge wettelijke eisen van de Europese Unie moet elke nieuwe klant een verificatieproces doorlopen.

Hiervoor moet je een bewijs van enkele persoonlijke gegevens kunnen voorleggen. In de meeste gevallen is een gescande kleurenkopie van je ID-kaart of rijbewijs en een energierekening of bankafschrift van de laatste drie maanden met je adres voldoende.

Verder moet je ook enkele basisvragen over naleving beantwoorden en bevestigen hoeveel handelservaring je hebt.

Tot slot is het interessant om te weten dat je dit verificatieproces alleen maar moet doorlopen voor een live account, en dus niet voor een demoaccount.

5. Stortingen/Geldopnames

Als algemene regel geldt dat T1Markets enkel een spread aanrekent. Stortingen worden onmiddellijk en gratis gecrediteerd.

Het minimale bedrag is $ 250 . Opnames kunnen tot 5 dagen duren, hoewel er onder bepaalde omstandigheden kosten in rekening kunnen worden gebracht.

Houdt er rekening mee dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt.

Voordat je begint met beleggen is het belangrijk dat je bekend bent met het beleggen van derivaten die een hoge hefboom kunnen bevatten en de risico’s die hierbij komen kijken.

Informeer je voldoende over de verschillende beleggingsmethoden van deze broker voordat je met ‘echt’ geld gaat beleggen. Er is namelijk altijd een kans dat je verliest. Investeer daarom alleen datgene waarvan je je kunt veroorloven het te verliezen.

trading view

6. Kosten

Zoals we hierboven al hebben aangehaald, rekent T1Markets normaal gezien alleen maar een spread aan. Deze broker behoudt zich wel het recht voor om een opnamekost van $ 50 (of een gelijkwaardig bedrag in functie van de valuta op de effectenrekening van de klant) aan te rekenen als er geen significante (slechts één geplaatste positie op de effectenrekening) of helemaal geen handelsactiviteit op de effectenrekening van de klant is voor de indiening van de opnamevraag.

Als je minder dan $ 100 wenst op te nemen, word je hier op voorhand van op de hoogte gebracht.

Er is ook een “sluimerprovisie”.

Dit is een maandelijkse vergoeding die wordt aangerekend aan een effectenrekening die gedurende een periode van 60 kalenderdagen inactief is geweest (handelen/stortingen/geldopnames) en die een saldo op de rekening heeft:

 • Meer dan 61 dagen: inactiviteitsvergoeding van $ 160
 • Meer dan 91 dagen: Inactiviteitsvergoeding van $ 120
 • Meer dan 181 dagen: Inactiviteitsvergoeding van $ 200
 • Meer dan 271 dagen: Inactiviteitsvergoeding van $ 500

FAQ

De meest gestelde vragen beantwoord

De minimale storting om met het T1Markets-handelsplatform te kunnen handelen, is $ 250.

Neen, uit onze analyse blijkt dat T1Markets geen oplichterij is.

Hoewel geen enkel handelsplatform perfect is, kunnen we wel bevestigen dat deze broker gebruiksvriendelijk en betrouwbaar is.

Bovendien is dit een uiterst gerenommeerd platform en melden de meeste gebruikers een hoge winstgevendheid.

Zoals met elk platform zijn de verdiensten afhankelijk van het geïnvesteerde bedrag, de gehanteerde handelsvoorwaarden en de huidige marktomstandigheden.

In ieder geval blijkt uit de vele online ervaringen en beoordelen van T1Markets-gebruikrs dat je met dit platform goede winsten kunt genereren. Al spreekt het voor zich dat dit nooit een garantie is.

Omdat er altijd een kans is dat je je geld verliest, moet je alleen maar datgene investeren waarvan je jezelf kunt veroorloven het te verliezen.