News Spy Ervaringen: Is deze cryptorobot een Betrouwbaar of niet?

the news spy logoIn een poging om onze talrijke lezers informatie te geven over het maken van winst met cryptocurrencies, hebben we reviews uitgevoerd op verschillende handelsrobots. In deze review bespreken we de News Spy, een van de meest populaire handelsrobots in 2020.

De News Spy is een geautomatiseerd handelsplatform. Het programma heeft naar verluidt unieke intelligentie in het snel en automatisch herkennen van winstgevende mogelijkheden en het automatisch uitvoeren van goede transacties.

De functie van het platform lijkt zeer geavanceerd, en als het accuraat is, kunnen gebruikers een goed inkomen genereren. Maar is The News Spy echt legitiem? Lees verder om erachter te komen.

Deze software is een online tool die inzichten in het traden ontleent aan online data.

De News Spy werkt op een zodanige manier dat wanneer gegevens worden verzameld en geanalyseerd, de deskundigen op het platform de informatie op een zeer eenvoudige manier doorgeven aan de leden zodat zelfs nieuwelingen dit gemakkelijk kunnen begrijpen.

Er wordt gezegd dat deze robot een van de meest geavanceerde tools voor het traden met het laatste nieuws is. De beoordelingen die we zijn tegengekomen geven aan dat het een winpercentage van meer dan 80% heeft.

Hoewel deze robot een uitstekende optie lijkt te zijn, brengt hij wel risico’s met zich mee. Daarom moeten handelaren extra voorzorgsmaatregelen nemen bij het gebruik ervan. Het is onverstandig om te handelen met een bedrag dat je niet kunt verliezen.

dashboard news spy

Hoe werkt de News Spy App?

Als geautomatiseerd handelssysteem is het doel van de News Spy App om automatisch voor je te handelen.

Het stelt je in staat om achterover te leunen terwijl de software al het harde werk doet. Het systeem analyseert de markt en plaatst vervolgens transacties.

Het winstniveau is naar verluidt vergelijkbaar met robots zoals de Bitcoin Revolution en Bitcoin Loophole.

Het enige wat je hoeft te doen om het te laten functioneren is de handelsinstellingen aanpassen, zoals het maximale handelsbedrag, maximale winst per dag, het geïnvesteerde bedrag voor elke transactie en ga zo maar door.

Een account openen: volg de 4 stappen

Het openen van een News Spy Account is vrij eenvoudig. Om je aan te melden, volg je de onderstaande stappen.

STAP 1: Registratie

inlogpaneel the news spyHet registratieformulier is te vinden op de homepage. Om je aan te melden, heb je de volgende gegevens nodig: voornaam, achternaam, e-mailadres, e-mailadres, wachtwoord en telefoonnummer.

Na succesvolle registratie worden je gegevens geregistreerd in de database van de software. Na het inloggen, zal de software beschikbaar zijn voor gebruik – zonder kosten en vergoedingen die kunnen worden gebruikt voor een demo.

STAP 2: Storting €250

Om actief te beginnen met handelen, moet de gebruiker een storting van minstens €250 doen.

Een storting kan worden gedaan via de verschillende kanalen die beschikbaar zijn op de site.

Stap 3: Demohandel

Als nieuwkomer is het raadzaam om een demo uit te voeren voordat je echt gaat handelen, omdat dit je in staat stelt om voldoende ervaring op te doen en te wennen aan de interface van het geautomatiseerde handelssysteem.

Stap 4: Handelen

Om te beginnen met handelen moet je op je exclusieve rekening bij de News Spy software op de “Handel” klikken.

Vervolgens kun je zoeken naar verschillende tips en trucs in de handel met behulp van de robot. Dit kan echter ook handmatig buiten de software om.

News Spy: Belangrijkste Kenmerken

Rendement:

News Spy belooft gebruikers dat ze een winst van minstens 10% per dag zullen maken bij de handel met deze robot.

Dit kan echter niet voor iedereen het geval zijn. Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze verliezen hebben geleden. Hoewel de kans op een goed rendement met deze robot groot is, is het niet zeker dat het rendement goed zal zijn.

Opnames:

De News Spy vergemakkelijkt opnames binnen 24 uur. Alle stortingen weerspiegelen zich onmiddellijk in de gebruikersrekening.

News Spy heeft geen verborgen kosten – geen registratiekosten, geen makelaarskosten, geen commissies.

Klantenservice:

Voel je vrij om op elk moment contact op te nemen met een medewerker.

Je kunt dat doen door te klikken op de “neem contact met ons op” sectie van de website. Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

De News Spy Review – Testresultaten uitgelegd!

Het eerste wat een handelaar zoekt in een review over een handelsplatform is of het frauduleus is of niet. Niemand wil zomaar zijn geld kunnen verliezen.

Het is volkomen normaal in handelssystemen dat er verliezen optreden, maar deze verliezen zouden veroorzaakt moeten worden door onvoorspelbare veranderingen in de markt.

Als het verlies het gevolg is van de frauduleuze dienstverlening van de aanbieder, is dit zeker een ramp, omdat je vertrouwen is geschonden.

Een nauwkeurige observatie van alle beschikbare rapporten, webanalyses en testrapporten is Coinspot tot de conclusie dat de News Spy robot waarschijnlijk een betrouwbaar systeem zal zijn.

De veiligheid is gewaarborgd in dit systeem zoals de diverse tests suggereren.

Onze conclusie is gebaseerd op een analyse van de beoordelingen van de gebruikers en moet daarom niet worden beschouwd als een garantie voor winstgevendheid.

Waarom handelen met The News Spy?

Als je niet zeker bent over de handel met de News Spy, kun je natuurlijk ook kijken naar andere robots die volgens ons betrouwbaar zijn, zoals Bitcoin Era en Bitcoin Code.

Als je meer wilt weten over de News Spy en waarom het een goed idee is om ermee te handelen, hebben we een korte lijst samengesteld:

Voor alle soorten gebruikers

De News Spy blijkt geschikt te zijn voor alle soorten gebruikers. Je hoeft geen professionele belegger of financiële expert te zijn om deze bot te gebruiken.

Dat is eigenlijk het hele doel van een auto-trading systeem: het vergemakkelijken van de trading ervaring en het toegankelijk maken voor alle soorten gebruikers.

Daarom is het handelsplatform zo eenvoudig te gebruiken, maar beschikt het over alle nodige tools om investeringsstrategieën te volgen.

Software verfijning

Het algoritme waarop de News Spy gebaseerd is, zou het systeem in staat stellen om binnen enkele seconden winstgevende transacties voor je te maken.

De transacties zijn nooit willekeurig. De robot is in staat om verschuivingen in de markt en financieel nieuws in real-time te analyseren en plaatst de transacties dienovereenkomstig.

De News Spy robot zorgt ervoor dat wanneer de transacties worden geplaatst, je waarschijnlijk rendement ziet vanwege het gerapporteerde succespercentage van meer dan 80%.

Nogmaals, we hebben de robot niet getest in tegenstelling tot Bitcoin Revolution, Bitcoin Profit en andere en kunnen dus niet garanderen dat deze beweringen waarheidsgetrouw zijn.

Toegewijde klantenondersteuning

Klantenondersteuning wordt vaak niet in overweging genomen wanneer reviewers platforms testen. Wij geloven dat het een van de belangrijkste aspecten van een handelsplatform is, want dat is waar je naartoe gaat wanneer je een probleem hebt.

Als de service niet goed genoeg is, kan het je hele handelservaring ruïneren. De klantenservice van de News Spy lijkt van een goede kwaliteit.

Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met hen opnemen via e-mail en zij zullen zeer snel reageren.

stappen the newsspy

Kun je geld verdienen met The News Spy?

Volgens getuigenissen en reviews van gebruikers is het mogelijk om geld te verdienen met deze software.

Natuurlijk weten we niet precies hoeveel. Houd er rekening mee dat er altijd een risico is om kapitaal te verliezen op dit soort platformen.

Daarom hebben we een lijst gemaakt van een aantal dingen die je moet doen voordat je begint, om de risico’s die ermee gepaard gaan tegen te gaan.

Begin klein

Begin met handelen met kleine bedragen en geef je je zelf voldoende tijd om te begrijpen hoe het platform werkt.

Het minimumbedrag dat je moet storten om te beginnen met handelen is €250 en daar moet je beginnen. Als je ziet dat je geld verdient, kun je je stortingsbedrag geleidelijk verhogen.

Opnemen van je winst

Wanneer je geld verdient, zorg er dan voor dat je ten minste 25% van je winst opneemt en houdt. Beleg niet alles wat je verdient omdat je het risico loopt dat je het verliest.

Volg het advies van experts

Als je niet zeker weet welke handelsinstellingen moet kiezen, kunt je een kijkje nemen op online video’s en tutorials over de beste strategieën.

Probeer geduldig te zijn, je kan geen rendement zien aan het begin, vooral als je nieuw bent in de crypto wereld.

Alleen investeren wat je je kunt veroorloven om te verliezen

Dit is erg belangrijk. Beleg alsjeblieft bedragen die geen invloed hebben op je financiële situatie. Investeer bedragen die je bereid bent te verliezen en die op geen enkele manier van invloed zijn op je leven.

Natuurlijk, hoe meer je investeert, hoe meer je kunt verdienen, maar doe dat binnen de grenzen van je financiële mogelijkheden.

De News Spy Review: Het oordeel van Coinspot!

Het handelssysteem is een product van de automatisering van verschillende nieuwscollecties en menselijke analyses.

De combinatie is een zeer indrukwekkende technologie, omdat er geen systeem bestaat dat vergelijkbaar is met het systeem voor de intensieve omgang met het nieuws.

Deze technologie levert accurate informatie op waarmee gebruikers kunnen profiteren van de handel.

Ten tweede zou het analyse-team van de software bestaan uit een groot aantal technische analisten die deskundig zijn op het gebied van cryptocentrische handel in valuta. Dit niveau van expertise plaatst het handelsplatform boven verschillende andere geautomatiseerde handelsplatformen.

Ten derde biedt de website een gebruiksvriendelijke interface. Dit is een platform dat al het werk voor de handelaar doet.

Dit helpt de handelaar om ruimschoots van zijn tijd te genieten terwijl de software zich bezighoudt met het reageren op markttrends en nieuws om accurate transacties te plaatsen.

Vergeet niet dat alle beleggingsmogelijkheden een bepaald risico met zich meebrengen. Dit geldt vooral voor de cryptocvaluta’s, die nog relatief jong zijn op de financiële markten.

FAQ

Veelgestelde vragen

We kunnen een bepaald bedrag niet garanderen omdat we geen live test hebben gedaan. Uit de recensies die we zijn tegengekomen, is de kans groot dat we met deze robot een duurzame dagelijkse winst kunnen maken.

Nee, dit is op geen enkele manier affiliate marketing. De News Spy is slechts een web service tool die cryptocentrische handelsinzichten biedt voor handelaren.

Je heeft slechts ongeveer 15 minuten per dag nodig omdat de News Spy tool naar verluidt alle handel automatisch doet.

De News Spy License kostte €0,-.

Alle verzoeken tot opnames worden binnen 24 uur verwerkt.