Waylon Bitcoin Profit: Heeft Hij Geïnvesteerd

Waylon, geboren in Apeldoorn in 1980, verschijnt als 15-jarige in de show “Telekids”.

De jonge Waylon is enthousiast over country muziek en speelt drums met de band West Virginian Railroad.

Waylon – Willem Bijkerk – is niet bang voor grote namen.

De Nederlandse zanger neemt dus de artiestennaam van zijn idool Waylon Jennings aan.

De zangeres, die in 2002 overleed, was een van de sterren van de Texaanse country beweging naast Willie Nelson.

Waylon zanger

De veel jongere Waylon leerde zijn muzikale idool persoonlijk kennen: nadat de Nederlandse zanger zijn idool een paar demo’s heeft gestuurd, krijgt hij een telefoontje.

Waylon Jennings nodigt hem uit in Nashville om samen met hem muziek te maken. Maar dan sterft Jennings plotseling en keert de jonge Waylon terug naar zijn thuisland.

Bitcoin advertenties over Waylon beweren enorme winsten te kunnen maken met een soort magisch handelsaanbod.

Achter de website verbergen zich zogenaamde ‘unlicensed offshore brokers’, die de rechterlijke macht nauwelijks te pakken kan krijgen. Met een minimum bedrag van €250  kun je je inzet vermenigvuldigen.

Met nepnieuws op Facebook en andere sociale media over schijnbaar investerende sterren als Waylon worden mensen naar de site gelokt en wordt het businessmodel voor hen aantrekkelijk gemaakt.

Walon heeft aangegeven niets te maken te hebben met deze affaire. Wij zoeken uit of dit werkelijk zo is.

Waylon en de Bitcoin-advertentie

 

Waylon zijn gezicht is vaak gebruikt in advertenties over Bitcoin, hij beweert echter dat hij nooit geld heeft geïnvesteerd in deze handel.

Online is er voldoende bewijs dat ongereguleerde offline makelaars zoals Bitcoin Era, Bitcoin Revolution, Bitcoin Profit, etc. systemen zijn die hun gebruikers van geld beroven.

Via de gebruikersinterface doen ze alsof ze winst maken, wat het slachtoffer aanmoedigt om nog meer betalingen te doen en hem verleidt om vrienden en kennissen te overtuigen. De naam van Waylon is vals gebruikt en hij is hier erg boos over.

Investeerde Waylon in Bitcoin Profit?

horizontaal logo profit bitcoin

De Bitcoin Profit is de nieuwste en populairste nieuwe software op de markt.

Het is een bliksemsnelle, nauwkeurige methode om de juiste tijden te bepalen voor het kopen en verkopen van Bitcoin.

De Bitcoin Profit is een volledig geautomatiseerde algoritmische handelshulpmiddel dat ontworpen is om te handelen in de opkomende cryptocurrency markt.

De tool werkt door zich te richten op de volatiliteit binnen de markt met lasernauwkeurige prestaties.

Ze hebben een nauwkeurigheidsgraad van 99,4% en de mogelijkheid om je geld te verdubbelen, te verdrievoudigen en zelfs te verviervoudigen in slechts enkele transacties.

De software is gebouwd op de meest geavanceerde programmering die de wereld ooit heeft gezien, en in staat om letterlijk in de toekomst te kijken.

Ze beweren dat het algoritme 0,01 seconde voorloopt op de markt, genoeg tijd om de beste transacties op de juiste minuut in te voeren.

De mogelijkheid om deze “tijdsprong” te maken, zoals ze het noemen, zet de software bovenaan de lijst als het gaat om consistentie en betrouwbaarheid.

Investeerde Waylon in Bitcoin Revolution?

logo bitcoin robot purper kleur

Als je op zoek bent naar manieren om online geld te verdienen, dan weet ik zeker dat je wel eens van de Bitcoin Revolution hebt gehoord.

Er wordt gezegd dat deze software een van de meest populaire automatische handelstools is die transacties uitvoert op basis van de signalen die worden verzameld via het complexe algoritme.

Deze signalen analyseren grondig de markttrends en vertalen deze naar het platform en plaatsen automatisch transacties voor hun gebruikers.

Dit betekent dat volgens de Bitcoin Revolution App, het enige wat hun gebruikers hoeven te doen is de software te configureren, deze gedurende een bepaalde periode te laten draaien en te beginnen met handelen.

De manier waarop het werkt is vergelijkbaar met andere handelsrobots, zoals Bitcoin Loophole.

Het Bitcoin Revolution System werd massaal populair gemaakt nadat een van de gebruikers besloot het te gebruiken, maar geld verloor door de marktvolatiliteit, en in ruil daarvoor begon hij nepadvertenties te verspreiden en het merk online te promoten.

Waylon blijkt echter niets te maken te hebben met Bitcoin revolution.

Een verlies als dit, om het in gelijke termen te zeggen, zou neerkomen op een enorm bedrijf als Amazon dat binnen een jaar zou ophouden te bestaan.

Dit betekent dat veel mensen die alles in Bitcoin en cryptocurrencies hebben geïnvesteerd, aanzienlijke verliezen hebben geleden.

Investeerde Waylon in Bitcoin Code?

logo oranje

Bitcoin Code systeem is een geweldige cryptocurrency trading bot die in 2017 werd gecreëerd door Steve McKay.

Steve is een softwareontwikkelaar en het heeft hem vele jaren gekost om deze bot te ontwerpen en te ontwikkelen.

Het Bitcoin-codesysteem kwam echter met zoveel hulp naar buiten en werd door veel bitcoin-investeerders geaccepteerd sinds het werd uitgebracht.

Het concept dat gebruikt werd voor Bitcoin-code werd verkregen toen McKay een werknemer was van een bepaalde zakenman die toegang had tot veel voorkennis over de markt.

Deze zakenman heeft ervoor gezorgd dat Steve dit geheim hield, zonder het publiek te laten weten wat er aan de hand is.

Zodra deze man verdween, zonder dat iemand zijn verblijfplaats wist, besloot Steve vervolgens het geheim te onthullen hoe mensen zonder extra kennis gemakkelijk konden profiteren van de cryptocurrencymarkt.

Deze handelssoftware is getest en bevestigd op een winnende ratio van 99,4%. 

Deze uitstekende prestatie is het resultaat van het geautomatiseerde Bitcoin-mijnbouwalgoritme van de software.

Hoe werkt de Bitcoin Code?

BitCoin Code System heeft zowel handmatige als geautomatiseerde modi. Als je een Bitcoin-belegger bent kun je je persoonlijke en/of verworven strategieën implementeren.

Wat je moet doen is volledig afhankelijk van de automatische piloot en het goed ontworpen algoritme van deze software.

Uit ons onderzoek blijkt dat Waylon niets te maken heeft met Bitcoin Code.

We hebben geen bewijzen gevonden dat hij op een of andere manier betrokken is geweest bij deze robot.

Investeerde Waylon in Bitcoin Era?

btc era logotyp

Bitcoin Era is een geautomatiseerd systeem dat gebruikt kan worden om te investeren in de cryptocurrency markt en dagelijks winst te maken.

Het systeem maakt gebruik van intelligente handelsrobots die automatisch transacties uitvoeren met geld dat op de rekening van een gebruiker is gestort.

Alle winst die aan het einde van een handelssessie wordt gemaakt, wordt bijgeschreven op de rekening van de gebruiker.

Bitcoin Era werd gecreëerd en gelanceerd in 2019; het beschikt over een systeem dat transacties sneller uitvoert dan de reguliere cryptocurrency marktprocessen.

Iedereen kan gratis meedoen, je kan een Bitcoin Era-account aanmaken om het systeem te testen, en het is volledig gratis.

Het handelssysteem wordt gecontroleerd door professionele makelaars die ervoor zorgen dat alle transacties die namens de beleggers worden gedaan, winstgevend zijn.

Onze ervaring met Bitcoin Era is goed; we hebben niet al te veel tijd besteed aan het testen van het systeem omdat alles soepel werkt.

Het platform is geautomatiseerd en kan gebruikt worden door iedereen die online geld wil gaan verdienen met Bitcoins.

Het is vergelijkbaar met andere uitstekende automatische handelsplatformen zoals de Bitcoin-revolutie die we ook hebben getest.

We hebben geen bewijzen gevonden dat Waylon iets te maken heeft met Bitcoin Era. Ook krijgen wij van Crypto verzoeken van dubieuze projecten om er reclame voor te maken.

Wat we in dergelijke gevallen zeker afwijzen.

Conclusie

Geen enkele blog zal ooit onbaatzuchtig positief schrijven over zo’n duister project. Ofwel bekritiseer je het, ofwel negeer je het, want een investering is veel te riskant.

  Maar als er geld mee gemoeid is, ziet de wereld er soms anders uit. Geloof dus niet direct alles wat ze zegen op het internet.