Disclaimer

Wie zijn we, hoe werken we, hoe verdienen we geld, risicowaarschuwingen en disclaimers.

  • Wie zijn we?

Deze website is eigendom van Clickout Media LTD.

  • Kunt u me advies geven?

Sorry, we kunnen u geen advies geven over welke makelaar u moet gebruiken of wanneer, hoeveel of wat u moet beleggen. Lees onze onderstaande risicowaarschuwing en disclaimer. Als u nog steeds vragen heeft na het gebruik van onze website, kunt u onafhankelijk advies vragen van een gekwalificeerde professionele financieel adviseur.

  • Hoe verdient u geld?

U kunt onze website gratis gebruiken. In plaats van u te laten betalen om onze website te gebruiken, verdienen wij geld met de makelaars en professionele partners met wie we commerciële afspraken hebben. Dit kan op verschillende manieren gebeuren; bijvoorbeeld wanneer u op een knop klikt en wordt omgeleid naar de website van een makelaar, of wanneer u een account bij die makelaar opent.

Onze makelaarslijsten en vergelijkingen mogen niet alle relevante makelaars, beurzen of beleggingen vermelden of vergelijken. Ze zijn standaard opgemaakt op basis van onze commerciële overeenkomsten, tenzij anders vermeld. We vermelden ook producten of makelaars waarmee we geen geld verdienen. Deze kunt u herkennen omdat ze zonder een knop of in een andere kleur verschijnen.

Makelaars en andere dienstverleners kunnen ook ons betalen om te adverteren op onze website, in onze e-mails, in “how to”-gidsen en/of in artikelen.

Door van onze website gebruik te maken, gaat u ermee akkoord dat wij vergoedingen van onze zakelijke partners ontvangen en houden.

  • Hoe gebruikt u mijn gegevens?

Raadpleeg ons privacybeleid voor gegevens.

  • Wilt u meer weten?

Als u meer informatie wilt of bijkomende vragen heeft, aarzel dan niet om per e-mail contact op te nemen met [email protected].

Risicowaarschuwing

Beleggen is speculatief en risicovol. Elke investering is uniek en brengt bijgevolg unieke risico’s met zich mee.

Bij het handelen in aandelen en andere verhandelbare effecten loopt uw kapitaal risico.

Cryptocurrencies kunnen sterk in prijs schommelen en zijn daarom niet voor alle beleggers geschikt. Het verhandelen van cryptocurrencies staat mogelijk niet onder toezicht van uw nationale regelgevende kader. Uw kapitaal loopt risico.

CFD’s en andere derivaten zijn complexe instrumenten waarmee u snel geld kunt verliezen als gevolg van hefboomwerking. U moet overwegen om te begrijpen hoe een investering werkt en of u het zich kunt veroorloven om geld te verliezen. CFD en derivaathandel zijn mogelijk niet legaal in het land waar u woont. Controleer het wettelijke kader van de door u gekozen investering voordat u investeert.

In alle gevallen zijn vorige prestaties geen indicatie voor toekomstige resultaten. De weergegeven handelsgeschiedenis kan minder dan 5 jaar oud zijn, tenzij anders vermeld, en kan mogelijk niet volstaan als basis voor investeringsbeslissingen. Prijzen kunnen dalen, stijgen en sterk fluctueren.

U kunt worden blootgesteld aan wisselkoersschommelingen en het volledige geïnvesteerde bedrag, of meer, verliezen. Beleggen is niet voor iedereen geschikt, dus zorg ervoor dat u de risico’s en het wettelijke kader volledig begrijpt. Als u niet zeker bent, kunt u deskundig onafhankelijk financieel, juridisch, fiscaal en/of boekhoudkundig advies inwinnen. Deze website biedt geen financieel, juridisch, fiscaal, boekhoudkundig of beleggingsadvies.

Houd er rekening mee dat het gebruik van deze website en/of zijn kenmerken, handel in een bepaalde investering en/of het aangaan van een relatie met een bepaalde makelaar mogelijk niet voldoet aan de wetten, voorschriften of andere wettelijke vereisten van uw land of verblijfplaats. Deze website is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn.

Niet alle makelaars en beurzen waarnaar op deze website wordt verwezen, zullen in uw land of woonstaat worden gereguleerd en uw beleggingen komen mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming. Wij raden u aan om zelf op onderzoek uit te gaan.

Wij kunnen niet garanderen dat uw gebruik van deze website en/of zijn functies winst zal genereren. Alle meningen, nieuws, recensies, onderzoeken, analyses, prijzen of andere informatie op deze website (inclusief in telefoongesprekken, e-mails, LiveChat, sms of andere vormen van communicatie) worden geleverd op basis van algemeen marktcommentaar en/of meningsuiting.

Informatie kan mogelijk niet volledig, nauwkeurig of up-to-date zijn en niet geschikt zijn voor elk individu, noch een geschikte basis zijn voor een investeringsbeslissing.

Instemming

Behoudens de gebruiksvoorwaarden van deze website, erkent u het gebruik van deze website en stemt u in met het volgende.

U gebruikt deze website en de informatie op of via deze website en/of de functies ervan (inclusief informatie verstrekt in telefoongesprekken, e-mails, LiveChat, sms of andere vormen van communicatie) op eigen risico.

Voor zover toegestaan door de toepassende wetgeving, zijn deze website, de eigenaars, exploitanten en verwante bedrijven en hun respectievelijke werknemers en functionarissen niet aansprakelijk voor kosten, verlies, aansprakelijkheid of kosten die u of iemand anders oploopt als gevolg van het gebruik van of vertrouwen op (of niet in staat zijn om te gebruiken of vertrouwen op) deze website en/of een van de bijbehorende functies, het aangaan van een relatie met een makelaar of beurs of het handelen in een belegging (inclusief, om twijfel te voorkomen, maar zonder beperking, directe, indirecte, gevolg- en/of economische verliezen).

Er wordt geen verklaring, garantie, toezegging, verzekering of garantie (expliciet of impliciet) gegeven met betrekking tot de beschikbaarheid, juistheid, volledigheid, redelijkheid of geschiktheid van enige informatie of meningen die op of via deze website worden verstrekt of uitgedrukt en/of de functies ervan (inclusief in telefoongesprekken, e-mails, LiveChat, SMS of andere vormen van communicatie (indien van toepassing)).

De inhoud en functies van deze website kunnen op elk moment worden verbeterd of gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving of reden. Er is geen verplichting om u op de hoogte te stellen van eventuele correcties of wijzigingen.

Houd er rekening mee dat sommige links op deze website u kunnen verwijzen naar websites van derden, van wie sommigen marketing- en/of professionele partners zijn van deze website en/of eigenaars, exploitanten en verwante ondernemingen.

Niettegenstaande een dergelijke relatie, wordt geen verantwoordelijkheid aanvaard voor het gedrag van een derde partij en/of voor de inhoud of functionaliteit van hun websites of applicaties. Een hyperlink of een positieve verwijzing naar, of een beoordeling van een makelaar of beurs, mag niet worden opgevat als een goedkeuring van de producten of diensten van die makelaar of beurs.

Handel met of via een makelaar of beurs zal worden onderworpen aan de gebruiksvoorwaarden van die makelaar of beurs. Zorg ervoor dat u de voorwaarden heeft gelezen en begrepen voordat u handelt.

Alle inhoud op deze website is van Finixio, tenzij anders vermeld. Telkens wanneer de inhoud wordt gedeeld of aangepast, moet deze naar behoren worden vermeld op deze website met links of hyperteksten die naar deze website leiden. Alle inhoud van derden die op deze website wordt weergegeven, is onderworpen aan de rechten van hun respectieve eigenaars en van het toepasselijke gebruik van distributieregels.