Over ons

Dus je bent benieuwd naar wie wij precies zijn? Dat vertellen we je maar al te graag, want naast onze posts over cryptocurrencies en de blockchain-technologie, hebben we het graag over onszelf 😉

All jokes aside

CoinSpot.nl bestaat pas sinds 2018 en dat is goed te merken, al onze informatie is helemaal up-to-date en de website wordt onderhouden door een paar cryptocurrency enthousiastelingen van het eerste uur. We zijn geen traders en dat merk je, traders voegen maar weinig toe aan de adoptie en de nieuwe decentrale wereld. Traders willen geld verdienen en niets meer.

We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen en proberen beginners dan ook goed op weg te helpen, maar in dat proces proberen we onze lezers ook te informeren over het ‘waarom’. Waarom is bitcoin belangrijk? En waarom is Ethereum zo interessant? Deze technologieën komen uit een zeer specifieke hoek van het internet met een bepaalde ‘geloofsovertuiging’.

Wij worden niet enthousiast van ‘ETF voor bitcoin’ en ‘bekende Nederlandse bank werkt aan een bitcoin wallet’. Maar waarom dan niet? Nou bitcoin en andere cryptovaluta zijn bedoeld als een middelvinger tegen het huidige systeem, niet als een nieuw project dat ze kunnen verpesten. Het is digitaal geld voor het volk dat niet zomaar kan worden bijgedrukt.

De rol van CoinSpot.nl is informeren, het echte verhaal vertellen, de ‘waarom vraag’ beantwoorden. Ben je enthousiast? Mooi! Geniet van onze website zoals wij dat ook zelf doen, er zit veel liefde in. ❤️

Met vriendelijke groet,
Team CoinSpot.nl
Je kunt ons bereiken op: [email protected]