Over Ons – Coinspot.nl

Evert de Groot is een gepassioneerde handelaar met verschillende jaren ervaring en een intrigerende achtergrond in financieel advies en financiële technologie (FINTECH).

Evert is in 2001 afgestuurd aan de Amsterdam Business school, waarna hij zijn eerste succesvolle professionele stappen heeft gezet.

Deze echte geldnerd is sinds 2000 actief op de financiële markten, en is erin geslaagd om in 2003 van zijn passie zijn beroep te maken.

Als financieel expert is hij continu op zoek naar nieuwe succesvolle manieren om geld te verdienen. Momenteel focust hij zich hoofdzakelijk op de Forex-markt, hoewel hij af en toe de verleiding niet kan weerstaan om interessante cryptocurrencies aan zijn portfolio toe te voegen.

Hij deelt zijn financiële tips en ervaringen via verschillende mediakanalen. Dankzij zijn gedetailleerde analyses, nauwgezette berekeningen en diepgaande investeringskennis zijn Evert’s artikelen ontzettend interessant om te lezen. Hij geeft onze gebruikers informatie uit de eerste hand over de situatie op ’s werelds grootste beurzen.

Privé houdt Evert van exotische reizen, avontuurlijke sporten, lekker eten en tijd doorbrengen met zijn gezin.